Eh koukam co se tu clovek nedocte... Ted abych vam to osvetlil na K1 jsem začinal s paladinem a pak jsem si udelal wm a nakonec klerika s fajtrem - to si pamatuju z K1
(Dale vypisuji vetšinou jen epicke lvly)
Na K2 jsem mel ano kleromonka a pak jsem jo i po wipu zopakoval (a ted do tretice, jelikož to byla mone nejoblibenejsi postava - tak to se strasne omlouvam, ze jsem si to dovolil), ale zaroven jsem mel sd/rouge (a to si myslím lidi pamatují postava se jmenovala Sywyn) dále jsem měl čarodeje (Daron) a s tím jsem behal a mel spory s měsíčnima (tam mě zavřeli do klece na naměstí pokud se dobře pamatuju
) co se soudu tyce tak ten byl (myslim s Geem) kdyz jsem sejmul ctyři Ashallyovce, kteří na mě čekali u temného tábora a jediná Amy stihla utéct.. A pak byl soud
(TO Cagus: a pokud vim nic o tom že tomu nerozumim jsem Neříkal
) Dále jsem měl Edwarda Snyderse (chot/war/wizz) který byl ve spolku s Theuregem ..
Ted podtemno - tam jsem měl 2 zaklinace před a i po poslednim Wipu (a jeste ho mam
) nadále tam byl Orethe (ktereho si taky zasveceni pamatuji) a vic si jistej o myh postavach, ktere dosahly epickeho lvlu jisty nejsem...
Pak byla demona - tam jsem měl epického monka, clc/rdd, a rouge a v neposlední řadě druida.
Na TH - tam jsem mel jako hlavni postavu DD a pak fajtr/wm 2x a nevim jestli jeste neco...
Tak doufam, že jste všichni spokojeni ohledne minulosti mych postav
urcite jsem jich dost vynechal (ale tech epickych snad malo)
To Twinkee: Tak ted muzes sama posoudit jak spatne vidis
doporucuji hooodne silne bryle nebo nežít jen v doměnkách
// sry za pripadne chyby a ze jsem se moc nerozepisoval kvuli vam pisu ze skoly na mobilu..