Proč mam asi ten pocit?? když jsem jednoho krasneho dne prosazoval RP v podtemnu všichni ječeli. Když to dělal Lyc a Maku taky všichni ječeli že tak hrat nebudou.
...kdy? kdo? a nakonec - me je to sumak. ja hral na K1 za straze a tam se RP hralo. jo a kdyz onehda drowove prepadli starej kandahar, taky hrali RP. takze kdy? kdo? (kdyz uz jsi v predchozim postu pouzil dospelacky vyrazy "sral apod", ocekaval bych ted neco mene obecneho nez "jednoho krasneho dne" a "vsichni jeceli")...
Možna by aby ses dověděl něco o RP pomohlo aby sis pročetl pravidla EQ a něco o pravidlech by sis mohl taky pročist jejich pravidla v čem se liší od našich. Chcete RP server?? pak zavedte povinnost RP hrat.
...pockej, ono neni RP zkratka "role papiru" :lol:? pravidla EQ sou mi sumak, hraju totiz na Kandelabrii kde je zrovna ted jedinecna moznost se podilet na jejich tvorbe...
Ohledně postav. Je rozdil mit postavu ktera dava smysl jak buildově tak přiběhově a jak tys napsal "napasovat na build nějaky přiběh" To už mi tu taky kdosi řikal a snažil se mi IC obhajit singera...
...kazdy mozny i nemozny build muze mit svuj pribeh. howgh...
Mě stačilo jak mi nevim ted přesně kdo popisoval jak někde na K1 někoho zamordoval singer a oni ho chytli a řekli "to je ten vrah!" a on na to odpověděl: "jaky vrah?? ja jsem bard PM RDD. Tady tyhle buildy smysl nemaj ale zase sou tady jine perličky že??
..ten singer nebyl singer ale fighter/bard/rdd, jmenoval se Legolas a hral ho hrac s nickem Esbe (mimochodem mladsi bratr Cracka). kdo v te dobe hral na K1 si ted jiste s usmevem vzpomene na situace, ktery tyhle dve "zviratka" dokazali vytvorit. nicmene zpet k tve poznamce - NO A CO? to chces puvodni RP na K1 hodnotit podle hry dvou hracu a to navic jen z doslechu? mimochodem, kdyz Esbe pronesl tuhle pamatecnou hlasku, byl jsem asi tak pet yardu od nej..
A mimochodem smim vědět cos měl na K1 za postavu??
..jo, muzes. Johann de Galle, Cedric de Galle a Kaen. a mimochodem - Kaen byl taky "prasackej build" - bard/tormuv hrdina/pale master. no a? jeho pribeh je tady na foru a myslim si, ze skladbu tehle trech povolani vysvetluje vice nez dost..
..a uz nemam chut se tu porad hadat, takze jdu flamovat zase do jinyho topicu.. :twisted: