Kandelabrie forum
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Skupiny
Kalendář
Přihlásit
Registrovat
Leden 15, 2025, 06:34:03 pm
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Kandelabrie forum
>
Kandelábrie II
>
PROBLÉMY A DOTAZY
>
Změny v Elfí vsi
Stran:
1
[
2
]
3
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Změny v Elfí vsi (Přečteno 19620 krát)
PaulVanDyke
Šampión
Zobrazit profil
Re: Změny v Elfí vsi
Odpověď #15 kdy:
Říjen 16, 2016, 02:43:56 pm
Však je to pravda .. Ještě ti druidi jsou takoví, pokrytci, že nám lovit a kácet stromy zakazují a samotní zabíjejí brabence nebo loví zvěř ..
Chudáci jeleni
druid by je měl chránit ne je stahovat z kůže
Jinak nevím kde tam vidíš tu buzeraci od isidura
Zaznamenáno
ram
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #16 kdy:
Říjen 16, 2016, 04:35:32 pm
Ty aby ses nepřidal viď? Půl dne masakruješ dryády ve Starým lese apod. Prostě kdo hraje Druida, tak musí být z podstaty proti tomu. Tak nechápu proč tady Isidur píše o nějaké buzeraci crafterů a ještě tak drzým způsobem, však to je RP, ze strany druida.
A nevím proč se k tomu ty přidáváš. Ale chápu, že kde se ve hře objeví nějaký druid, tak musíš mít nějaké průpovídky. Ty máš vůbec pořád něco, proti někomu.
//A jestli těmi jeleny narážíš na Fehua, tak jsem se snažil to RP obhájit např. jejich přemnožením a co nejrychleji sem přešel na Wyverny apod. A dál zjevně narážíš na ten kvest s mravenci, kdy tvůj trpaslík do nás ryl neustále a debilně,
že jsme zabíjeli nevinné mravence (kteří dělali bordel po okolí, když utíkali před Formiany), zatímco tvůj trpaslík chlastal v hospodě. Pak při úplně jiném kvestu si měl zas kecy s úplně jinou postavou na mého druida a když jsem v proměně v tygra upustil na tebe pšouk,
tak si mě začal mlatit mečem a pak sis hrozně stěžoval, že jsem na tebe hodil kouzlo Hněv hvozdu.
Poslední změna: Říjen 16, 2016, 04:43:01 pm od ram
Zaznamenáno
Isidur
K2-Testeři
Lord
Zobrazit profil
Odpověď #17 kdy:
Říjen 16, 2016, 05:17:30 pm
Citace: ram Říjen 16, 2016, 04:35:32 pm
.....
Bylo napsany na zamyšlení nad "klišé" v domění, že třeba někdo něco vymyslí když se dělaj ty změny v Elfí ale jak je vidět tak ani humor ani myšlení u ty stary hry čekat nemužu
Víš proč je Lykantropie ? Co to vlastně je ? Zamyslet se nad tim ...
Poslední změna: Říjen 16, 2016, 05:29:09 pm od Isidur
Zaznamenáno
PaulVanDyke
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #18 kdy:
Říjen 16, 2016, 05:19:19 pm
Ty aby ses nepřidal viď? Půl dne masakruješ dryády ve Starým lese apod. Prostě kdo hraje Druida, tak musí být z podstaty proti tomu. Tak nechápu proč tady Isidur píše o nějaké buzeraci crafterů a ještě tak drzým způsobem, však to je RP, ze strany druida.
A nevím proč se k tomu ty přidáváš. Ale chápu, že kde se ve hře objeví nějaký druid, tak musíš mít nějaké průpovídky. Ty máš vůbec pořád něco, proti někomu.
//A jestli těmi jeleny narážíš na Fehua, tak jsem se snažil to RP obhájit např. jejich přemnožením a co nejrychleji sem přešel na Wyverny apod. A dál zjevně narážíš na ten kvest s mravenci, kdy tvůj trpaslík do nás ryl neustále a debilně,
že jsme zabíjeli nevinné mravence (kteří dělali bordel po okolí, když utíkali před Formiany), zatímco tvůj trpaslík chlastal v hospodě. Pak při úplně jiném kvestu si měl zas kecy s úplně jinou postavou na mého druida a když jsem v proměně v tygra upustil na tebe pšouk,
tak si mě začal mlatit mečem a pak sis hrozně stěžoval, že jsem na tebe hodil kouzlo Hněv hvozdu.
Když to druidům vadí tak at mi to přijde nějakej říct do očí ne ? at si vezme obvazy rovnou protože odejde se sekerkou v zádech
Proti druidům nemám nic jen proti tomu jak to hrajete .. ty máš druida lovce ( přesně jsem řekal že tohle napíšeš
přemnožení
) a ještě zabíjíte chudáky mravence když utíkají protože se bojí
Proč chodit s trpaslíkem vraždit mravence když už mařka točí zrzka.
"začal mlatit mečem"
.. byla to hůl a přetáhl jsem tě s ní jednou
to víš nenechám si od tygra líbit všechno ..
A ano, kecy jsem měl, tobě to poté už nijak nekazilo Q, mě ano, protože jsem pak bloudil v lese, kde se Q odehrával ..
Poslední změna: Říjen 16, 2016, 05:27:31 pm od PaulVanDyke
Zaznamenáno
ram
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #19 kdy:
Říjen 16, 2016, 05:31:13 pm
Citace: PaulVanDyke Říjen 16, 2016, 05:19:19 pm
Když to druidům vadí tak at mi to přijde nějakej říct do očí ne ? at si vezme obvazy rovnou protože odejde se sekerkou v zádech
Proti druidům nemám nic jen proti tomu jak to hrajete .. ty máš druida lovce ( přesně jsem řekal že tohle napíšeš
přemnožení
) a ještě zabíjíte chudáky mravence když utíkají protože se bojí
Proč chodit s trpaslíkem vraždit mravence když už mařka točí zrzka.
"začal mlatit mečem"
.. byla to hůl a přetáhl jsem tě s ní jednou
to víš nenechám si od tygra líbit všechno ..
A ano, kecy jsem měl, tobě to poté už nijak nekazilo Q, mě ano, protože jsem pak bloudil v lese, kde se Q odehrával ..
Alespoň, že si ten Moradinův chrám udělal hezkej.
Zaznamenáno
Firean
Šampión
Moudrost vždy , zvítězí.
Zobrazit profil
Odpověď #20 kdy:
Říjen 17, 2016, 04:19:59 pm
//Takhle , nechci se s váma hádat hošani . Ale podmínka je jasná , pokud vím tak příroda je naše Církve Dannan a ostatní do toho teda opravdu zasahovat nebudou . Je to RP nedělejte z K2 "action server" . Buďte rádi , že chrámy nemáte zrušený , jelikož Jachym by je vám ze sto chutí odstranil [všechny dva] . Elfí ves je naše své chrámy si můžete stavět do Horské . Auril je vaše starejte se o zimu , sněhuláčky
atd . A nechte konečně těch hádek . Nejsem na to zvědavej , ještě jednou říkám je to "RP server"
PS : Neodpovídám na negativní komenty .
Zaznamenáno
PaulVanDyke
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #21 kdy:
Říjen 17, 2016, 05:27:13 pm
Příroda neni ničí, druidi mají přírodu jen chránit a ne si ji přivlastnovat
to je jako přijít do chmelínkova a říct tohle je hlína a na ní je tráva a ta je druidů a obsadit chmelínkov .. Jachym je rozumnej a předpokládám že by to neřešil takto
Elfí ves je vaše ? a co má být ? Já si barák poctivě pronajal tak nevím proč ti to vadí
) máte z toho ještě peníze
( pokud dobře počítám tak 2300 zl za týden
Ale když ti to tak vadí, tak se klidně odstěhujeme do horské a vy si tam stavte hrady z písku třeba.
Zaznamenáno
Firean
Šampión
Moudrost vždy , zvítězí.
Zobrazit profil
Odpověď #22 kdy:
Říjen 17, 2016, 05:53:57 pm
//Máš pravdu , ale víš mluvil jsem z Neusem a ten říkal že před pár [reálnými lety] vládli druidé i králům a vládnou i dnes , jenže není jich dostatek . Přírodu ovládají oni , počasí třeba . Pokud vím tak ještě mohou přivolat Dannan a poradit se . Příroda paří druidům a zároveň i Dannan .
Jachym ? . nedávno tu byla ta obrovská hádka , mezi vámi zeptej se ho do tellu jaký má názor . Platidlo je jasné že dům je tvůj = zaplať je tvoje
Zaznamenáno
PaulVanDyke
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #23 kdy:
Říjen 17, 2016, 06:04:45 pm
Za časů Neuse a normálních druidů tomu tak nejspíš bylo
Ale ted je to jiné .. Neovládají přírodu .. a počasí mění Dannan ne oni. Mě se při obřadu taky občas zjeví Auril a taky z toho nedělám vánoce.
Jachym je rozumnej a je mi jedno co pišeš ... Když je to jasné, proč ti vadí že tam mám dva domy ??
Zaznamenáno
Firean
Šampión
Moudrost vždy , zvítězí.
Zobrazit profil
Odpověď #24 kdy:
Říjen 17, 2016, 06:08:25 pm
Mě to nevadí . Aspoň nám to přináší peníze , mimochodem časy Neuse jsou furt tu , nikdo je nezabil . Nepochopil jsem tu věc že když se ti zjeví Dannan děláš z toho Vánoce . Já Vánoce z toho nedělám opravdu ne a když tak tak vím že tu je DMko , protože za ní mluví .
Zaznamenáno
PaulVanDyke
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #25 kdy:
Říjen 17, 2016, 06:14:30 pm
"Elfí ves je naše své chrámy si můžete stavět do Horské . Auril je vaše starejte se o zimu , sněhuláčky"
Podle všeho ti to vadí ... Já neříkám že je mrtvej
ale nehraje
Takže jeho časy tohle nejsou .. by vás nejspíš naučil hrát za druidy
neděláš z toho vánoce ? "Pokud vím tak ještě mohou přivolat Dannan a poradit se " Děláš jako by to bylo něco, co můžou jen druidi, .. přivolat svého boha ...
Zaznamenáno
Firean
Šampión
Moudrost vždy , zvítězí.
Zobrazit profil
Odpověď #26 kdy:
Říjen 17, 2016, 06:22:30 pm
Víš co , já už radši tady k tomu tématu nic nepíšu . Už mě to nebaví se dohadovat . Budu držet "frasnu" . A zalezu si k sobě a nikomu nic nepíšu . Konec .
Zaznamenáno
ram
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #27 kdy:
Říjen 18, 2016, 05:35:05 pm
Citace: PaulVanDyke Říjen 17, 2016, 06:14:30 pm
"Elfí ves je naše své chrámy si můžete stavět do Horské . Auril je vaše starejte se o zimu , sněhuláčky"
Podle všeho ti to vadí ... Já neříkám že je mrtvej
ale nehraje
Takže jeho časy tohle nejsou .. by vás nejspíš naučil hrát za druidy
neděláš z toho vánoce ? "Pokud vím tak ještě mohou přivolat Dannan a poradit se " Děláš jako by to bylo něco, co můžou jen druidi, .. přivolat svého boha ...
Myslím si, že pravda je jako vždy někde uprostřed. Ty by sis neměl dělat legraci z druidů, nevím co tím sleduješ, že se pořád s někým hádáš někoho urážíš. Třeba druidy a to bez důvodu nebo z nějakého laciného důvodu. Pak se divíš, že
proti tobě někdo mluví. A výsledkem toho je, že akorát nasíráš sebe a hráče (jako by jich bylo kolem hodně). Být to na mě, tak jsem ti dům v Elfí vesnici nikdy nepronajmul. Dostáváš totiž příliš moci do rukou a když vidím, jak se dokážeš Paule
občas chovat, tak mám obavu, že ti bude brzy všechno patřit, protože jsi ambiciozní a jako správce si skvělý. Ale budeš hrát/nehrát sám.
Zaznamenáno
PaulVanDyke
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #28 kdy:
Říjen 18, 2016, 06:30:11 pm
Proč si z nich nedělat legraci když vidím jak to hrajou ( včetně tebe
) nadáváte na ovení a ty sám lovíš jako by se nechumelilo ( s druidem )
Já se nedivím a stejně když někdo proti mě něco má, tak at to napíše, když je to rozumné třeba mu odpovím
Mít dům neni moc .. jakou moc dostaneš s domem ? ( ještě když je to jen chrám )
Hmm to by byl dobrý nápad aby mi vše patřilo
Dárci měst můžou do řady
Zaznamenáno
Firean
Šampión
Moudrost vždy , zvítězí.
Zobrazit profil
Odpověď #29 kdy:
Říjen 19, 2016, 04:53:27 am
//Teď jako nevím co si mám o tom myslet ..
Buď držet rovnováhu v přírodě
Nebo zabíjet každého lovce a dřevorubce na potkání si vyberte
Na EQ je to tak že druidé nezabijí každého lovce a dřevorubce na potkání , na Thalii druidé můžou zabíjet zvěř , protože udržují rovnováhu v přírodě . K2 a K1 výborné servery , tady druidé zabijou každého lovce a dřevorubce na potkání . Takže hoši připravte si meče
Poslední změna: Říjen 19, 2016, 05:00:23 am od Firean
Zaznamenáno
Stran:
1
[
2
]
3
Tisk
« předchozí
další »
Skočit na: