Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
kdy: Srpen 09, 2009, 05:02:58 pm |
|
Mám tu dotas na redukce alias redukce dd např 5/- a redukce ze štítů 10/+5 např všichni řikaj že se to sčítá ale v logu mi ukazuje že redukuje jen to co má větší redukci. Jak to je?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Glognar Jnory Romarryg - houževnatý duergaří válečník s dračí krvé Ceelast Lialacago - chytrá drowí magička zabívající se lovem a nabouráváním myslí.
|
|
|
aster3
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #1 kdy: Srpen 09, 2009, 05:05:43 pm |
|
Redukce by se nemela spocitavat. to by tu pak behali nesmrtelne postavy. nejvecsi pohlceni z itemu je myslim 15 a nescita se s ostatnima itemama. Jak je to s featoskym pohlcenim + pohlceni vybavy to nevim.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #2 kdy: Srpen 09, 2009, 05:07:28 pm |
|
Redukce by se nemela spocitavat. to by tu pak behali nesmrtelne postavy. nejvecsi pohlceni z itemu je myslim 15 a nescita se s ostatnima itemama. Jak je to s featoskym pohlcenim + pohlceni vybavy to nevim.
Ono jsou 2 druhy redukci všichni pišou že ty dva druhy se sčitaji ale v logu to nevidim někdo mmi napsal že redukce od DD jsou pasivní tak se vlogu nevypišou ale to sem i nezdá. Přirovnat tu otázku mužu asi takhle sčítají se mitrilove redukce z redukcí pavéz a dalších štítů?
|
|
Poslední změna: Srpen 09, 2009, 05:11:50 pm od Tadomekaari
|
Zaznamenáno
|
Glognar Jnory Romarryg - houževnatý duergaří válečník s dračí krvé Ceelast Lialacago - chytrá drowí magička zabívající se lovem a nabouráváním myslí.
|
|
|
(CZ)Lenny
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3 kdy: Srpen 09, 2009, 05:11:32 pm |
|
Mám tu dotas na redukce alias redukce dd např 5/- a redukce ze štítů 10/+5 např všichni řikaj že se to sčítá ale v logu mi ukazuje že redukuje jen to co má větší redukci. Jak to je?
pokud ti nedaji dmg vetsi nez 15 tak se ti to vypisovat ani nebude
|
|
|
Zaznamenáno
|
You're like a baby, making noise, don't know what to do.
|
|
|
Arash
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #4 kdy: Srpen 09, 2009, 05:12:30 pm |
|
Podle mě se:
x/y a x/- sčítá x/- a x/- sčítá x/y a x/y nesčítá
Ale zajímalo by mě jak to je když má někdo oblečeno. +3 / 8 a +2 /12 například.
A zaútočím na něj zbraní +1. Kolik pohltí?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Sbohem přátelé...
|
|
|
Bhaall
K2-DM
Král
Killing equals Honor!!!
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #5 kdy: Srpen 09, 2009, 05:16:05 pm |
|
Je rozdíl mezi snížením zranění a odolnosti na zranění...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #6 kdy: Srpen 09, 2009, 05:24:47 pm |
|
Hmm dobře proč mi to nevypisuje v logu? Dám praktikcý přiklad od DD mám redukce 3 a od RDD 5/+6 a v logu mi piše jen redukci 5. Tu trojiku mi to nepisne nikde vždycky reduknu bud 5 nebo 15 kterou mám ze štítu.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #7 kdy: Srpen 09, 2009, 05:27:43 pm |
|
Podle mě se:
x/y a x/- sčítá x/- a x/- sčítá x/y a x/y nesčítá
Ale zajímalo by mě jak to je když má někdo oblečeno. +3 / 8 a +2 /12 například.
A zaútočím na něj zbraní +1. Kolik pohltí?
Tohle mi psalli právě všichni ale v logu to nemám jinak pohltíto vždycky víc takže 12.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Bhaall
K2-DM
Král
Killing equals Honor!!!
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #8 kdy: Srpen 10, 2009, 10:02:45 am |
|
Experimentálně jsem zjistil, že přirozený snížení se nesčítá s tím hematitovým.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kilgor
|
|
Odpověď #9 kdy: Srpen 10, 2009, 11:13:59 am |
|
Snizeni zraneni trpasliciho obrance X/- je stejneho typu jako to, ktere je na stitu. Ovsem scita se s pohlcenim napriklad jednoho typu zraneni (secne, tupe, bodne) X/- a scita se i s odolnosti na zraneni (secne, bodne, tupe) udavane v %.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Me postavy: Legan - trpaslici kovar Miren of Grey - alchymista rodu Grey Xasmor Grey - zdejsi umelec
|
|
|
Gočan
Nováček
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #10 kdy: Srpen 10, 2009, 11:20:36 am |
|
Hmm dobře proč mi to nevypisuje v logu? Dám praktikcý přiklad od DD mám redukce 3 a od RDD 5/+6 a v logu mi piše jen redukci 5. Tu trojiku mi to nepisne nikde vždycky reduknu bud 5 nebo 15 kterou mám ze štítu.
Koukám že nejsem sám komu to tak blbne. Já jedu Fighter/Sorcerer/Red Dragon Disciple a mám podobnej problém, mám odolnost 21. a Epické snížení zranění III. Z toho je pohlcení 9 a za RDD mám 10 pohlcení, teoreticky mám mít pohlcení 19 ale ouha v logu mám jenom těch 10 za RDD. Ale jinak je prej všechno v naprostém pořádku. Ještě musím říct že sem ten build jel i před wipe a tam bylo všechno v pořádku a všechno fungovalo jak má, pohlcení se sčítala jak má a šlapalo to. Najednou ouha nic nefunguje a změna v pravidlech nebo změna hry či odborností žádná.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kilgor
|
|
Odpověď #11 kdy: Srpen 10, 2009, 11:32:31 am |
|
Co se tyka redukce RDD a DD a epickych redukcnich featu si myslim, ze by se melo vsechno scitat dohromady.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Me postavy: Legan - trpaslici kovar Miren of Grey - alchymista rodu Grey Xasmor Grey - zdejsi umelec
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #12 kdy: Srpen 10, 2009, 01:48:48 pm |
|
Co se tyka redukce RDD a DD a epickych redukcnich featu si myslim, ze by se melo vsechno scitat dohromady.
Tak to těžko právě jsi psal že se to nesčítá a ted pišeš že jo? To chce odbornou pomoc muže sem pisnout něco ktomu někdo z WB?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Cendaa
Lord
3w.0v0cna.cz
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #13 kdy: Srpen 10, 2009, 02:44:50 pm |
|
je to jako by jste chtěli sčítat bonus na zbrani a kouzelnou zbraň, bere se ten vyšší ze stejného, podle mě.
|
|
|
Zaznamenáno
|
K2 - LEGEN wait for it DARY
|
|
|
Orbi
Host
|
|
Odpověď #14 kdy: Srpen 10, 2009, 02:55:12 pm |
|
podla wiki: scitat sa mozu jedine redukcia s rezistom scitavaju sa i schopnosti od DD, barbara a epicke redukcie ... pravdepodobne i RDD
ak mam z DD redukciu 6/- a prsten s redukciou 5/+5 ... tak sa bere len najvyssia, to jest 6 ... lebo sa jedna o dve redukcie, a tie sa nescitaju ak mam opasok s rezistom 6/- a prsten s redukciou 5/+5 ... tak by to malo byt 11/+5 ... a samozrejme 6/- pre vyssie enchanty ak mam z DD redukciu 6/- a opasok s rezistom 6/- .... tak vysledne mam 12/-
no a ak mam DD redukciu 6/-, opasok rezist 6/- a prsten s redukciou 8/+8 ... vysledne mam 14 / +8 alebo 12/- pre vyssie enchanty
|
|
Poslední změna: Srpen 10, 2009, 02:59:37 pm od Orbi
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|