Kandelabrie forum
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Skupiny
Kalendář
Přihlásit
Registrovat
Leden 15, 2025, 10:15:50 pm
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Kandelabrie forum
>
Kandelábrie II
>
ŽÁDOSTI A STÍŽNOSTI
>
Žádost
Stran:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
16
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Žádost (Přečteno 104882 krát)
Ludekk
K2-Testeři
Král
Zobrazit profil
Re: Žádost
Odpověď #90 kdy:
Červen 23, 2010, 07:05:16 pm
Citace: Cendaa Červen 23, 2010, 06:14:18 pm
Citace: Ludekk Červen 23, 2010, 05:02:28 pm
Vezmu čtverečkovaný papír ....
Vzhledem k tomu, že většina Tebou napsaného se netýká inventáře postavy ve hře, ale nějakého zapisování na papír, tak si myslím, že nečteš, nebo nerozumíš námitce Formiho.
PS: zkus excel a výhody hraní v okně
Návrh:
zrušení vracení materiálu při hledání receptu, každý si může vybrat zda chce výrobek rozložit, či ne, viz. novinky 25.4.2010
Pochopil jsem to tak, že si vyrovná do inventáře dejme tomu 10 různých kombinací matroše vedle sebe a pak je tam jednu za druhou šoupe. Když se mu to vrací, tak mu to ty první hromádky rozhazuje. Zdá se mi, že smysl to má jen v jakémsi plánování. Já to dělám tak, že nějaké rozhazování na hromádky neřeším a při každém novém pokusu si oddělím počet kusů na něho potřebný. Vzhledem k tomu, že si to zapisuju na papír, tak si nemusím pamatovat, co už jsem udělal a co ne. Jediné urychlení Formiho metody spočívá v tom, že nemusí po každém pokusu brát tužku do ruky (nebo v tvém bolestném případě, překlikávat do Excelu). Hrůůůůza. Svět skončí.
Zaznamenáno
Lukara
Nefastus
"Štíhlá žena"
Mrtví či ztracení: Vesper, Ascal, Smil Hvězdokuk,
Belisar El Ashally
- nad hrobem se tyčí rezavý meč
Cendaa
Lord
3w.0v0cna.cz
Zobrazit profil
Odpověď #91 kdy:
Červen 23, 2010, 08:15:04 pm
To jsem rád, že jsi se zamyslel, že to má pro některé hráče jakýsi smysl (opravdu jsem to nečekal) a povede to ke zpřehlednění systému návratu surovin, jen když chce hráč a ne když chce systém.
PS: opravdu nepřeklikávám bolestně s každým pokusem do okna s tabulkou, stačí jednou za 4 záložky v inventáři, tj. 40 pokusů 5. lektvar. Ale je zcela zřejmé, že máš lepší systém, tím pádem i výsledky.
Zaznamenáno
K2 -
LEGEN
wait for it
DARY
Twinkee
K2-Oligarchove
Král
Nevím, která bije, ale dost to bolí.
Zobrazit profil
Odpověď #92 kdy:
Červen 23, 2010, 08:43:58 pm
zadny vysledky sem zatim nevidela,tak kde to vazne?
Zaznamenáno
I can feel the darkness coming
And I'm afraid of myself
Call my name and I'll come running
'Cause I just need some help
Kathrine
Shi'nvrae DeVir
Ludekk
K2-Testeři
Král
Zobrazit profil
Odpověď #93 kdy:
Červen 23, 2010, 09:27:28 pm
V současné době craftu věnuju sotva 2 hodiny týdně. Holt někdo craftí, někdo skutečně hraje, když má čas. Pokud jste neviděli předchozí výsledky, je to asi hlavně vaším nezájmem o výrobky mimo spolek. Charita mi nikdy moc nešla.
Co jsem chtěl ale hlavně podotknout: Je to taková kravina, že se tím Neus hned tak zabývat asi nebude, když nespravuje ani všechny skutečné chyby.
Zaznamenáno
Lukara
Nefastus
"Štíhlá žena"
Mrtví či ztracení: Vesper, Ascal, Smil Hvězdokuk,
Belisar El Ashally
- nad hrobem se tyčí rezavý meč
formator
Král
Zobrazit profil
Odpověď #94 kdy:
Červen 23, 2010, 09:51:40 pm
Citace: Ludekk Červen 23, 2010, 09:27:28 pm
Jasně ,ty si libuješ po každém pokusu rozpočítávat jednotlivé díly , proto že návrat materiálu je po každém pokusu jiný,jednou prach ,jindy recept ,pak zas kámen či úlomek nebo různé kombinace.
Já upřednostňuji rozloženi kombinace v inventáři nebo jinde , než kontrolovat čísla jednotlivých položek .Raději oželel návrat materiálu ….
Tím ,ale vůbec toto opatřeni nezavrhuji , naopak je jedno z mála dobrých a zřejmě ku prospěchu věci ,či o dost lepši než mnoho jiných ....
Zaznamenáno
Solanne Thel
Darah Davis
PaulVanDyke
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #95 kdy:
Říjen 29, 2010, 07:00:19 pm
Zdravim,
koupil sem si nechtene postel z vitriny,vysel sem z obchodu, postel sem polozil v meste na zem a chtel sem ji znicit.
V tom pribehli straze a zatkli me,a jelikoz v tehle dobe neni zadny spolek poradne cinny,prosim DM team aby to semnou sli sehrat protoze tam nehodlam drepet do nekonecna.
Dikec
Zaznamenáno
Snekoun
Host
Odpověď #96 kdy:
Říjen 29, 2010, 07:52:29 pm
Citace: PaulVanDyke Říjen 29, 2010, 07:00:19 pm
Zdravim,
koupil sem si nechtene postel z vitriny,vysel sem z obchodu, postel sem polozil v meste na zem a chtel sem ji znicit.
V tom pribehli straze a zatkli me,a jelikoz v tehle dobe neni zadny spolek poradne cinny,prosim DM team aby to semnou sli sehrat protoze tam nehodlam drepet do nekonecna.
Dikec
Ja jsem dneska mimo( v praci ) a zitra budu doma az vecer. Posli do PM nejaky kontakt ( nejlepe ICQ) na tebe a ja se ti ozvu az budu v sobotu vecer doma.
Kdo to kdy videl pokladat postel ve meste na zem. A jeste ji verejne nicit. Straze to pak berou jako majetek mesta.
S.
Zaznamenáno
PaulVanDyke
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #97 kdy:
Říjen 29, 2010, 08:00:22 pm
Ja ICQ nemam bohuzel ale muzes napsat segre "Twinkee"
Zaznamenáno
Snekoun
Host
Odpověď #98 kdy:
Říjen 29, 2010, 08:04:10 pm
Citace: PaulVanDyke Říjen 29, 2010, 08:00:22 pm
Ja ICQ nemam bohuzel ale muzes napsat segre "Twinkee"
ok
Zaznamenáno
PaulVanDyke
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #99 kdy:
Říjen 30, 2010, 05:08:32 pm
Tak segry se na ICQ asi nedockas,udelal sem si svoje : 606481192
Zaznamenáno
Snekoun
Host
Odpověď #100 kdy:
Říjen 30, 2010, 05:31:45 pm
vyreseno
Zaznamenáno
Isidur
K2-Testeři
Lord
Zobrazit profil
Odpověď #101 kdy:
Říjen 31, 2010, 09:35:19 pm
Citace: Snekoun Říjen 29, 2010, 07:52:29 pm
Zdravim,
Dikec
Ja jsem dneska mimo( v praci ) a zitra budu doma az vecer. Posli do PM nejaky kontakt ( nejlepe ICQ) na tebe a ja se ti ozvu az budu v sobotu vecer doma.
Kdo to kdy videl pokladat postel ve meste na zem. A jeste ji verejne nicit.
Straze to pak berou jako majetek mesta
.
S.
Nic proti , ale to je chyba systemu , polozim svoji koupenou postel venku a rozlamu ji a nikdo mi nemuze nic rict jen to at si ten neporadek uklidim , realita je realita
.....
Zaznamenáno
Twinkee
K2-Oligarchove
Král
Nevím, která bije, ale dost to bolí.
Zobrazit profil
Odpověď #102 kdy:
Listopad 01, 2010, 08:09:13 pm
Citace: Isidur Říjen 31, 2010, 09:35:19 pm
Citace: Snekoun Říjen 29, 2010, 07:52:29 pm
Zdravim,
Dikec
Kdo to kdy videl pokladat postel ve meste na zem. A jeste ji verejne nicit.
Straze to pak berou jako majetek mesta
.
S.
Nic proti , ale to je chyba systemu , polozim svoji koupenou postel venku a rozlamu ji a nikdo mi nemuze nic rict jen to at si ten neporadek uklidim ,
realita je realita
.....
Ale tady to tak neplati,jen v nekterych konkretnich pripadech,ktere nebudu jmenovat pouze si je vsichni v duchu pripomenem
Zaznamenáno
I can feel the darkness coming
And I'm afraid of myself
Call my name and I'll come running
'Cause I just need some help
Kathrine
Shi'nvrae DeVir
Snekoun
Host
Odpověď #103 kdy:
Listopad 02, 2010, 10:07:02 am
Jeden zasadni rozdil - rikal jsem jak to funguje ve hre, ne jak v realu. Pokud bychom se meli ridit realitou v nasem beznem svete to by se vubec totiz nwn nedalo hrat. Je to hra v ktere jsou urcite systemove opatreni proti vykukum co chodi z nudy vymlacovat mesta.
Kazdopadne pri polozeni nabytku se napise dotycnemu ze vec poklada na cizi uzemi a ze s veci muze manipulovat jen majitel uzemi. Nebylo tedy rozumne do veci mlatit. Chapu ovsem ze pro nekdo se ridi zasadou ze s cim nemuzu hnout rozmlatim to. Ja osobne kdybych si koupil postel za pomerne vetsi castku zlatych nerozmlacoval ji kdyz ji nemuzu sebrat a poprosil bych o sebrani DMko.
Jinak problem je vyresen, dotycny uz beha venku.
Zaznamenáno
Cendaa
Lord
3w.0v0cna.cz
Zobrazit profil
Odpověď #104 kdy:
Listopad 02, 2010, 10:14:05 am
Citace: Isidur Říjen 31, 2010, 09:35:19 pm
Nic proti , ale to je chyba systemu , polozim svoji koupenou postel venku a rozlamu ji a nikdo mi nemuze nic rict jen to at si ten neporadek uklidim , realita je realita
.....
No systém přece odpovídá realitě, když budeš na náměstí skákat po svém autě, rozbíjet svoje okna, tak tě nejdříve zpacifikujou dokud neprokážeš nabytí a pokud ho prokážeš, tak tě určitě nenechají pokračovat v bordelu. Když to budeš dělat v Chánově, tak jsi na vlastním, tam tě žandarmerie nechá být.
Zaznamenáno
K2 -
LEGEN
wait for it
DARY
Stran:
1
...
5
6
[
7