Xixaocze
Šampión
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #30 kdy: Duben 20, 2009, 05:29:04 pm |
|
no jo ale tak by to chtelo vyresit... a jeste k tomu expeni ... nemohl jsme expit nejak extremne ptz polovinu casu mi nejde pripojit na server
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Crayfish
Šampión
JFF - just for fun
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #31 kdy: Duben 20, 2009, 05:54:01 pm |
|
to je blbost.. ptz se mi spavnuji upiri na 9.. a vim ze vcera jsme mel z upiru okolo 30 xp
Edit: a po restartu 3xp:D uplne zuzo
A malýžm lvlem to taky nebude nebo velkým ja mam 13 lvl a za upíra mám 38 xp no jo ale tak by to chtelo vyresit... a jeste k tomu expeni ... nemohl jsme expit nejak extremne ptz polovinu casu mi nejde pripojit na server
A tohle taky znám
|
|
|
Zaznamenáno
|
acc: GeForce Geofery Glongdil Kvasinka Sywyn Greydie
R.I.P. Orathe Romarrygg a par dalsich
|
|
|
Calcathea
|
|
Odpověď #32 kdy: Duben 20, 2009, 06:28:05 pm |
|
možná by bylo dobrý si s tou postavou pohrát a podívat se v čem je chyba. Udělal to někdo?? jako třeba vyzkoušet i jiny creepy co třeba nejsou upraveny a podobně?
Tlachat tu mužem donekonečna ale Xaa to nespasí... podobny problem jistě taky nikdo neměl ale přijde mi to divný... udělal sem za den nějakych 8 lvlu a vše bylo v nejvěčim pořádku... xao neudělal ani 5 a najednou moc expil?? přide mi to cely padly na hlavu... někde je chyba a naležite organy by se měly postarat aby tam ta chyba nebyla neni to tak??
Popřipadě to něak vykompenzovat.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Calcathea Almendeth De Corvereia - Mrtvý poražený povznesený. (prostě alpa)
Bella Longarrow - Poslušná otrokyně A'mith C'ryx Y'rrnern.
Ori'gato l' oloth mrigg uns'aa!
|
|
|
Mithrandir
Host
|
|
Odpověď #33 kdy: Duben 20, 2009, 06:30:50 pm |
|
klidek, rychlo sa ani pes nevy...toto
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
aster3
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #34 kdy: Duben 20, 2009, 06:33:37 pm |
|
cudujes sa im? Cudujem sa im, vedenie ma byt nestranne
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Calcathea
|
|
Odpověď #35 kdy: Duben 20, 2009, 06:34:07 pm |
|
klidek, rychlo sa ani pes nevy...toto Ok... a jen že to vypadalo ako by nikdo nic neřešil a nic se nedělo.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Calcathea Almendeth De Corvereia - Mrtvý poražený povznesený. (prostě alpa)
Bella Longarrow - Poslušná otrokyně A'mith C'ryx Y'rrnern.
Ori'gato l' oloth mrigg uns'aa!
|
|
|
ElkBucket
|
|
Odpověď #36 kdy: Duben 20, 2009, 07:08:42 pm |
|
klidek, rychlo sa ani pes nevy...toto Ok... a jen že to vypadalo ako by nikdo nic neřešil a nic se nedělo. Ano, ale jen vypadalo
|
|
|
Zaznamenáno
|
Niklaus - chodící stín Falbert - každý dobrý skutek je po zásluze potrestán Blödhgarm - kdysi sebevědomý zaklínač a léčitel Kal-El - kdysi nejvyšší představitel rodu El
|
|
|
Orbi
Host
|
|
Odpověď #37 kdy: Duben 20, 2009, 07:20:03 pm |
|
cudujes sa im? Cudujem sa im, vedenie ma byt nestranne a buggeri zabanovani
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Xixaocze
Šampión
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #38 kdy: Duben 20, 2009, 07:51:43 pm |
|
Co by me vazne zajimalo... At mi odpovi jedno Dm jednoznacne jestli se na to koukne nebo ne atd. A at vazne zase nectu hadanku v odpovedi..
Nechci tu cist spam
Edit:Zuzo od rana kdyjsme napsal topic jsem dostaval 2xp tak ted dostavam s upiru 8xp:D
A ono by to slo i expit na 8 xp ale kdyz se spawnuje jeden upir rak to je fakticky ubohe:D:D
Asi zase musim jit kraftit:D
|
|
Poslední změna: Duben 20, 2009, 07:59:34 pm od Xixaocze
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mithrandir
Host
|
|
Odpověď #39 kdy: Duben 20, 2009, 09:25:49 pm |
|
nic v zlom, ale ked nieco chces mozes napisat aky mas acc v hre a u akej postavy ti to robi, nemyslis ?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Xixaocze
Šampión
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #40 kdy: Duben 21, 2009, 06:11:32 am |
|
Konecne:D
Acc:Kilo ... postava Derieah(tak nejak)
A mimochodem ve hre jsme se bavil s dvema DM a potom co mi rekli ze se to resi uz se neozvali:)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Xixaocze
Šampión
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #41 kdy: Duben 21, 2009, 06:28:46 am |
|
Mimochodem ted mam 10xp:) no jak ja to vidim tak diky tomu skvelemu "systemu" nemuzu expit dva realne dny
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Amy
Host
|
|
Odpověď #42 kdy: Duben 21, 2009, 06:44:34 am |
|
Ano Ano, ted si můžeš už konečně v klidu RPit a povídat No není to krásné? Proto jsme přeci tady, že?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
ElkBucket
|
|
Odpověď #43 kdy: Duben 21, 2009, 06:47:00 am |
|
Konecne:D
Acc:Kilo ... postava Derieah(tak nejak)
A mimochodem ve hre jsme se bavil s dvema DM a potom co mi rekli ze se to resi uz se neozvali:)
Já ti jasně řekl, co máš dělat a na koho se obrátit... vidím že to ale na tebe bylo asi moc Dám ti teda ještě jednu radu: když něco chceš, musíš pro to něco udělat - trpělivě čekat
|
|
|
Zaznamenáno
|
Niklaus - chodící stín Falbert - každý dobrý skutek je po zásluze potrestán Blödhgarm - kdysi sebevědomý zaklínač a léčitel Kal-El - kdysi nejvyšší představitel rodu El
|
|
|
Xixaocze
Šampión
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #44 kdy: Duben 21, 2009, 09:18:59 am |
|
Uzasnej pristup:D A myslis ze nedelam? porad stim otrevuju ale nikdo se k tomu nema, to nejak rozumne vyresit
|
|
Poslední změna: Duben 21, 2009, 09:25:19 am od Xixaocze
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|