Kandelabrie forum
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Skupiny
Kalendář
Přihlásit
Registrovat
Leden 16, 2025, 03:55:56 am
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Kandelabrie forum
>
Kandelábrie II
>
PROBLÉMY A DOTAZY
>
Běžné dotazy
Stran:
1
...
383
384
[
385
]
386
387
...
454
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Běžné dotazy (Přečteno 2269944 krát)
Taita
Šampión
Zobrazit profil
Re: Běžné dotazy
Odpověď #5760 kdy:
Únor 20, 2013, 07:30:16 pm
Citace: Šedostínka Únor 20, 2013, 06:53:10 pm
polovina těch věcí už neplatili a druhá polovina byla duplicitní s tím co se řeší ted a v té třetí polovině Arash řešil hlouposti
To je skoda lebo v robote sa citam starych prispevkov dal paradne zabijat cas
Zaznamenáno
Felis - alchymistka ako lusk (wipe)
Sollin Olath - "Co si to ke me dovolujes ty spino!" (wipe)
Amélia
Snekoun
K2-Oligarchove
Hrdina
Tard O´brien
Zobrazit profil
Odpověď #5761 kdy:
Únor 20, 2013, 07:38:57 pm
Kdybych to nenapsal ani si toho nevšimnete
Já se ptal, protože jsem si myslel, že to je spojené s nějakým nastavením vzhledu fóra. Nedávno jsem si to totiž měnil a nabyl jsem pocitu, že nějaký vzhled blbne a neukazuje všechny témata.
Pamatuji si že v hyde parku bylo více anket (takové ty proč tu hrajete a nehrajete) a teď jsem to tam nenašel.
Ale to že se má fórum promazat jsem už navrhoval před lety
Zaznamenáno
Kráčím podle ní a šeptám: Tak Jarmilko, kdypak budeme mít svatbu? A ona odpovídá: Až pokvetou hovna!
Acount : Cili
Characters : Tard O´braien , Fren, Desur Tencklen
alchymista
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #5762 kdy:
Únor 20, 2013, 10:03:20 pm
Ohledně zrušení dropu šípů/peněz za účelem snížení lagů...
Tady bych rád řekl, že to sem absolutně nepatří, protože to je defacto návrh/nápad, takže by bylo vhodnější se ptát v topicu "Nápady a návrhy" hned o 2 řádky níže v sekci
"Problémy a dotazy"
, který s nějakou tou rozsáhlejší diskuzí počítá. Uvědomte si, že tu teď hraje trochu víc lidí a tahle vaše malá absolutně
nekonstruktivní debata
je nutí prolistovat 4 stránky, aby si přečetli i ty "mezi-příspěvky", které sem patří. Pak se divte, že se tu lidi ptají 5x na věc, co už tu padla, když to nikdo nechce pročítat a jen skočí na konec.
Myslím tedy, že mluvím za početnou skupinu čtenářů i za moderátory, když Vás žádám o rozmysl a soudnost při
směrování
a vytváření Vašich dalších
dotazů
.
Zaznamenáno
Čím delší podpis, tím kratší...
Snekoun
K2-Oligarchove
Hrdina
Tard O´brien
Zobrazit profil
Odpověď #5763 kdy:
Únor 20, 2013, 10:32:19 pm
Ono stačí jednoduchá věc. Před každým dotazem nejdříve zkuste prohledat forum (v pravo nahoře - hledat) a když nenajdete odpověď pak pište dotaz
Možná by stálo za to udělat FAQ a tam kopírovat odpovědi - co z diskuze vyšlo.
Kopírovalo by to tam jen DM. Vlákno by bylo zamčené a určené hráčům jen pro čtení.
Teď kdo si s tím dá práci ? Nehlaste se všichni
Zaznamenáno
Kráčím podle ní a šeptám: Tak Jarmilko, kdypak budeme mít svatbu? A ona odpovídá: Až pokvetou hovna!
Lubko
GUILD-JEHO církev
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #5764 kdy:
Únor 21, 2013, 06:30:52 am
Proc kdyz me nekdo odzbroji tak zbran padne na zem a ne do invu?kdyz bych boj prohral tak prijdu nejen o penize ale taky o zbran...
Zaznamenáno
Kdo seje vitr sklidi bouri.
Jednou přišla k trpaslikovi Smrt a chtěla si ho odnést s sebou, trpaslík se však pevně zapřel botama o skálu, na níž stál, vzpurně nakrabatil obočí a řekl ne.Tak Smrt zase odešla.
Acc; Lubizmi
Postavy:Ainur JEHO knez
Herumor trpaslici kovar
trepik
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #5765 kdy:
Únor 21, 2013, 07:26:41 am
Jestli se nepletu, tak dřív zbraň padla přímo do invu protivníka, takhle máš možnost si jí sebrat a zmizet, jinak bys musel protihráče zabít a doufat, že ti z něj vypadne
Zaznamenáno
Zabij to dřív, než to zabije tebe!
Belar'Dia
Milmar
Rilwen Pendragon
RIP - Rilwen La'Lyth Tulogail, Rilwen Pendragon
Arian
Administrator
Král
Zobrazit profil
Odpověď #5766 kdy:
Únor 21, 2013, 08:00:40 am
Citace: Cili Únor 20, 2013, 10:32:19 pm
Ono stačí jednoduchá věc. Před každým dotazem nejdříve zkuste prohledat forum (v pravo nahoře - hledat) a když nenajdete odpověď pak pište dotaz
Možná by stálo za to udělat FAQ a tam kopírovat odpovědi - co z diskuze vyšlo.
Kopírovalo by to tam jen DM. Vlákno by bylo zamčené a určené hráčům jen pro čtení.
Teď kdo si s tím dá práci ? Nehlaste se všichni
Myslim, ze je to vynikajuci napad a dokonca by som vedel aj o vnimavom a ochotnom cloveku *vtira
*, co casto prispieva (spamuje
) na forum. Myslim, ze by sme mali vyuzit, kym ta toto forum este bavi a nie je ti z neho zle. Mozes mi to poslat aj cez PM, alebo sam urobit svoj topic a ja to prispendlim navrch a zamknem.
Iba tak sa stanes nesmrtelnym tohto fora.
Zaznamenáno
Thorwulf
Cagus
Král
Zobrazit profil
Odpověď #5767 kdy:
Únor 21, 2013, 09:32:40 am
Citace: Lubko Únor 21, 2013, 06:30:52 am
Proc kdyz me nekdo odzbroji tak zbran padne na zem a ne do invu?kdyz bych boj prohral tak prijdu nejen o penize ale taky o zbran...
Tak je to standardně. Pouze pokud jsi unarmed (např. u monka je to použitelné), zbraň se dá automaticky do útočníkovo inventáře.
Zaznamenáno
Veldriss
Maiev
Pětkový hadry s ozdobením: 49000,-
Mitrilové prsteny s amuletem: 22000,-
Divinový kordy: 36000,-
Pohled plyšáka při odhipsnutí: K nezaplacení!
Snekoun
K2-Oligarchove
Hrdina
Tard O´brien
Zobrazit profil
Odpověď #5768 kdy:
Únor 21, 2013, 10:06:43 am
Citace: Arian Únor 21, 2013, 08:00:40 am
Myslim, ze je to vynikajuci napad a dokonca by som vedel aj o vnimavom a ochotnom cloveku *vtira
*, co casto prispieva (spamuje
) na forum. Myslim, ze by sme mali vyuzit, kym ta toto forum este bavi a nie je ti z neho zle. Mozes mi to poslat aj cez PM, alebo sam urobit svoj topic a ja to prispendlim navrch a zamknem.
Iba tak sa stanes nesmrtelnym tohto fora.
No původně jsem myslel třeba Geralta. Je to taková studnice K2
No ale pokud se nikdo nepřihlásí, jsem ochoten do toho jít.
Zaznamenáno
Snekoun
K2-Oligarchove
Hrdina
Tard O´brien
Zobrazit profil
Odpověď #5769 kdy:
Únor 21, 2013, 10:12:15 am
Je dovoleno aby jeden hráč měl více postav v jednom spolku ?
Napadá mě:
založím si více postav, sjednotím je jedním spolkem. Jedna postava bude vydělávat peníze a ukládat na spolkový účet. Nastavím si, aby postava která bude TOP, měla ze spolkové kasy výplatu(cca 2000gp) a tím dojde k legálnímu přelévání peněz z jedné postavy na druhou. Systém to krásně propere a peníze jsou čisté jako padlý sníh a není možné to odhalit v logu.
Na webu o spolcích :
Každá postava může být členem nejvýše dvou spolků či církví (např. spolek + spolek, spolek + církev, nelze být členem dvou církví zároveň). Nedoporučuje se mít postavy 1 hráče ve více různých spolcích z důvodu možného střetu zájmů. Zneužití informací OOC přenosem přes hráče může být trestné.
Podle popisu to zakázané není ?
Zaznamenáno
Derken
Nováček
Zobrazit profil
Odpověď #5770 kdy:
Únor 21, 2013, 10:15:23 am
Rád bych si zde ujasnil pár bodů co se týče nějakých těch IC důvodů a dialogů před útokem.
Má postava má dva potencionální nepřátele, u obou zná jejich "maskovací" jméno a jejich oblečení, které mám vyscreenované, abych si příště mohl ověřit, že je to skutečně ono a má postava neudělá chybu.. Od jednoho mi přilítla banshee na odpočívadla (ustál jsem jí, následně jsem se ho jal pronásledovat), pro mé překvapení jsem zjistil, že je SDčko a tak se mi ztratil. Až ho příště potkám a budu mít tu šanci jej potrestat, tak se mu mám objevit a nechat ho utéct? (To, že porušil několik pravidel typu "útok na odpočívadle" a nulová "IC interakce" mi je teď úplně jedno, spíše mě zajímá, jestli člověk opravdu nemůže prostě na někoho vyskočit například z invisu, když na něj má spadeno)
No a druhý ZAPASTOVAL odpočívadlo, když jsem jednu past vyšlápl, tak pokračoval a položil jich ještě několik. Každopádně jsem je pak všechny se svou postavou vyšlapal, aby na tom nezařval nějaký lowik. U této postovy stejně tak vím jak vypadá a pochopitelně na ní bude mít má postava spadeno, až jí potká. Tuším, že také SDčko. :-)
V případě, že je vždycky upozorním na svou přítomnost a potencionální hrozbu mi nejspíše vždy utečou, takže v každém takovém případě, který se kdykoli a komukoli může přihodit to bude v lepším případě končit neúspěchem. V horším případě prohrou útočníka, protože nemá šanci nějak srazit, ochromit, paralizovat, stunovat obránce. atd., protože mu to zakazují pravidla a on na to pak nejspíše dojede, pokud si ho bude obránce chtít za jeho drzost podat.
Takže má otázka zní, potřebuji IC interakci před samotným útokem, pokud se jedná o postavy, na které mám spadeno?
Zaznamenáno
ATM
Král
Zobrazit profil
Odpověď #5771 kdy:
Únor 21, 2013, 10:36:40 am
Citace: Derken Únor 21, 2013, 10:15:23 am
Rád bych si zde ujasnil pár bodů co se týče nějakých těch IC důvodů a dialogů před útokem.
Má postava má dva potencionální nepřátele, u obou zná jejich "maskovací" jméno a jejich oblečení, které mám vyscreenované, abych si příště mohl ověřit, že je to skutečně ono a má postava neudělá chybu.. Od jednoho mi přilítla banshee na odpočívadla (ustál jsem jí, následně jsem se ho jal pronásledovat), pro mé překvapení jsem zjistil, že je SDčko a tak se mi ztratil. Až ho příště potkám a budu mít tu šanci jej potrestat, tak se mu mám objevit a nechat ho utéct? (To, že porušil několik pravidel typu "útok na odpočívadle" a nulová "IC interakce" mi je teď úplně jedno, spíše mě zajímá, jestli člověk opravdu nemůže prostě na někoho vyskočit například z invisu, když na něj má spadeno)
No a druhý ZAPASTOVAL odpočívadlo, když jsem jednu past vyšlápl, tak pokračoval a položil jich ještě několik. Každopádně jsem je pak všechny se svou postavou vyšlapal, aby na tom nezařval nějaký lowik. U této postovy stejně tak vím jak vypadá a pochopitelně na ní bude mít má postava spadeno, až jí potká. Tuším, že také SDčko. :-)
V případě, že je vždycky upozorním na svou přítomnost a potencionální hrozbu mi nejspíše vždy utečou, takže v každém takovém případě, který se kdykoli a komukoli může přihodit to bude v lepším případě končit neúspěchem. V horším případě prohrou útočníka, protože nemá šanci nějak srazit, ochromit, paralizovat, stunovat obránce. atd., protože mu to zakazují pravidla a on na to pak nejspíše dojede, pokud si ho bude obránce chtít za jeho drzost podat.
Takže má otázka zní, potřebuji IC interakci před samotným útokem, pokud se jedná o postavy, na které mám spadeno?
Toto se tu kdysi projednavalo, v kontextu najemnych vrazd, a vysledek byl zhruba takovy:
Je mozne provest vrazdu, ALE mel bys o tom informovat tellem tu osobu, v podstate to co si zde napsal mu poslat tellem, ze tva postava ma na tu jeho spadeno... a ze ji hrozi nebezpeci + bylo doporuceni ze pokud provadis vrazdu melo by o tom byt dopredu informovano DM a domluvit se i s nim. Aby se predeslo problemum a flamu na foru ale zaroven bylo mozne hrat vylozene vraha, ktery treba prebyra kontrakt na zabiti nekoho...
Zaznamenáno
Alter Gamer Ego's:
Mer'Aste Maivert
Rip
Nolwe La'Lyth Berio'Calad
Tahl'Fera La'Lyth Maern'Eplith
acc: D_estructo_R
Lubko
GUILD-JEHO církev
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #5772 kdy:
Únor 21, 2013, 10:38:21 am
Co kdyz nejde o vrazdu ale o pomstu?
Zaznamenáno
Kdo seje vitr sklidi bouri.
Jednou přišla k trpaslikovi Smrt a chtěla si ho odnést s sebou, trpaslík se však pevně zapřel botama o skálu, na níž stál, vzpurně nakrabatil obočí a řekl ne.Tak Smrt zase odešla.
Acc; Lubizmi
Postavy:Ainur JEHO knez
Herumor trpaslici kovar
Derken
Nováček
Zobrazit profil
Odpověď #5773 kdy:
Únor 21, 2013, 11:20:22 am
Dobře díky, ale radši si ještě počkám na oficiální stanovisko někoho z týmu.
Jinak, nevíte někdo, jestli bardské znalosti umožňují naučit se jazykům nebo musím mít normálně naklikané?
Zaznamenáno
Snekoun
K2-Oligarchove
Hrdina
Tard O´brien
Zobrazit profil
Odpověď #5774 kdy:
Únor 21, 2013, 11:27:34 am
Citace: Derken Únor 21, 2013, 11:20:22 am
Dobře díky, ale radši si ještě počkám na oficiální stanovisko někoho z týmu.
Jinak, nevíte někdo, jestli bardské znalosti umožňují naučit se jazykům nebo musím mít normálně naklikané?
NE
Jazyky tady fungují jinak. Odpověď najdeš tady :
http://www.neverwinter.cz/upload/Kandelabrie2/files/Manual_K2_final.pdf
str. 30
Zaznamenáno
Stran:
1
...
383
384
[
385
]
386
387