Kandelabrie forum
0
   Domů   Nápověda Vyhledávání Skupiny Kalendář Přihlásit Registrovat  
Leden 16, 2025, 01:53:16 am *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Stran: 1 ... 301 302 [303] 304 305 ... 454
  Tisk  
Autor Téma: Běžné dotazy  (Přečteno 2268522 krát)
MinoDL
GUILD-Tovaryšstvo
Lord

Zobrazit profil
Odpověď #4530 kdy: Červenec 21, 2010, 10:49:37 pm

alchymisticka dielna je zatvorena neda sa vhadzovat. jedeni ze by bol este niekde inde cech
Zaznamenáno

Kler T - chlapik iba s jednym cielom
Mino DurLomion - potulny bojovnik
Padli hrdinove - Aldaron  Laiqua - elfi druid, Mino El Ashally, maristen tvroskala, nech im je zem lahka.
Snekoun
Host
Odpověď #4531 kdy: Červenec 26, 2010, 04:29:12 pm

alchymisticka dielna je zatvorena neda sa vhadzovat. jedeni ze by bol este niekde inde cech
¨

Jaka alchymisticka dilna ? Alchymisticky cech je v pristavu na proti brane smer mlyn. Tam je i vykup bylin.
Zaznamenáno
MinoDL
GUILD-Tovaryšstvo
Lord

Zobrazit profil
Odpověď #4532 kdy: Srpen 02, 2010, 02:29:31 pm

uz som nasel ten cech ale mam dalsi problem kliknem na ceduli a tiez to skusam cez krohove menu a nic nechce sa otvorit schranka. takze nemuzu vchodit dopis
Zaznamenáno

Padli hrdinove - Aldaron  Laiqua - elfi druid, Mino El Ashally, maristen tvroskala, nech im je zem lahka.
Snekoun
Host
Odpověď #4533 kdy: Srpen 02, 2010, 02:50:17 pm

uz som nasel ten cech ale mam dalsi problem kliknem na ceduli a tiez to skusam cez krohove menu a nic nechce sa otvorit schranka. takze nemuzu vchodit dopis

Divne dnes vyzkousim. Ale aby jsi mohl vhodit dopis musi mit dum nekdo pronajaty. Dnes na to juknu. Jinak dopis muzes hodit i do kralovske magicke akademie nebo do palace. Provozovatel je mesto Kandahar.
Zaznamenáno
Snekoun
Host
Odpověď #4534 kdy: Srpen 03, 2010, 08:41:25 am

Uz opraveno ! bylo to tim ze jsem zapomnel dum pronajmout na urcitou osobu a tim padem byla schranka nefunkcni.
Zaznamenáno
MinoDL
GUILD-Tovaryšstvo
Lord

Zobrazit profil
Odpověď #4535 kdy: Srpen 03, 2010, 04:27:11 pm

Nechcu nejak stale otravovat. ale ked som siel teraz do alchymistickeho cechu tak to pise: " objekt je zamknuty." je este treba odomknut Úsměv
Zaznamenáno

Snekoun
Host
Odpověď #4536 kdy: Srpen 03, 2010, 04:29:24 pm

Nechcu nejak stale otravovat. ale ked som siel teraz do alchymistickeho cechu tak to pise: " objekt je zamknuty." je este treba odomknut Úsměv

Sakra jak jsem to pronajmul na osobu zapomnel jsem to odemknout :-(
Zaridim aby se to opravilo - omlouvam se.
Zaznamenáno
MinoDL
GUILD-Tovaryšstvo
Lord

Zobrazit profil
Odpověď #4537 kdy: Srpen 03, 2010, 04:31:28 pm

nic sa nedeje. v pohode sme iba ludia Úsměv
Zaznamenáno

Snekoun
Host
Odpověď #4538 kdy: Srpen 04, 2010, 08:19:08 am

nic sa nedeje. v pohode sme iba ludia Úsměv

Tak dnes rano jsem dostal hlaseni ze hotovo.
Zaznamenáno
kulihrasek
Nováček

Zobrazit profil
Odpověď #4539 kdy: Srpen 04, 2010, 10:10:35 pm

Ahoj,
prosím o vysvětlení, co dělá armáda nemrtvých v Kandaháru bez jakéhokoliv logického důvodu nebo oznámení na foru.
Díky
Zaznamenáno

Tifa Hrabalka a věrný přítel Tlapka
Ludekk
K2-Testeři
Král

Zobrazit profil
Odpověď #4540 kdy: Srpen 05, 2010, 02:58:09 am

Ahoj,
prosím o vysvětlení, co dělá armáda nemrtvých v Kandaháru bez jakéhokoliv logického důvodu nebo oznámení na foru.
Díky

Zjevně šlo o nárazovou akci DM. Já jsem se připojil později (asi ve 2 a ještě to pokračovalo, cca do 4).  Kroutím očima
Zaznamenáno

Lukara
Nefastus
"Štíhlá žena"
Mrtví či ztracení: Vesper, Ascal, Smil Hvězdokuk, Belisar El Ashally - nad hrobem se tyčí rezavý meč
kulihrasek
Nováček

Zobrazit profil
Odpověď #4541 kdy: Srpen 05, 2010, 08:18:27 am

Ahoj,
Díky

Zjevně šlo o nárazovou akci DM. Já jsem se připojil později (asi ve 2 a ještě to pokračovalo, cca do 4).  Kroutím očima

To je hezký, jsem kvůli tomu zkejsla v dílně, kde se na mě dobejval upír a pak se raději odlogla. Mi nepřijde chytrý, aby DM spawnulo upíry na vysokým levelu zrovna když jsou na serveru pouze dva hráči cca na levelu 10.
Zaznamenáno

kulihrasek
Nováček

Zobrazit profil
Odpověď #4542 kdy: Srpen 05, 2010, 08:42:48 am

Tak to je od O´neila milé, že po šesti hodinách, kdy naházel 40 příšer do města, na forum něco napsal. Asi to má být vysvětlení. Hmmm. Tomu říkám motivace k hraní jako prase.
Tímto prosím DM o přidělení 500xp za utrpění psychické újmy Úsměv
Zaznamenáno

Twinkee
K2-Oligarchove
Král

Nevím, která bije, ale dost to bolí.

Zobrazit profil
Odpověď #4543 kdy: Srpen 05, 2010, 10:23:43 am

Tady uz je to fakt u konce,posledni normalni DM se snazilo o neco a vy zas jen kritizujete,se proberte krucinal.
Tobe bych kulihraskova vilo spis naparila -500xp. A hlavne je na DM jestli ti neco da nebo ne,zadat muzes o co chces.
Ale snazila si se hrat neco? nebo ses proste jen zabarikadovala v dilne a nic si nedelala?
 Predpokladam ze si jen vykoukla jestli tam ten upir jeste je.. to je jak ty rikas hra "jako prase"
Zaznamenáno

kulihrasek
Nováček

Zobrazit profil
Odpověď #4544 kdy: Srpen 05, 2010, 11:54:33 am

Vzhledem k tomu, že příšery byly rozmístěné schválně okolo dílny, bylo jich cca 40 a byly na o hodně vyšším levelu než já, měly na mě odpor, tak jsem se odlogla ze hry. Nenechám se dobrovolně zabít. Nekritizuju, že se na serveru nic neděje, naopak, jsem ráda za questy a výpravy, to jsem psala v jiných příspěvcích. Pouze mi tato forma aktivity DM přijde neadekvátní, nedal mi šanci. Navíc stráže byly také odvolané. Myslím si, že nemáš právo se do mě takto navážet, pouze jsem zde žádala vysvětlení od DM a počítam že se budou případně vyjadřovat i ostatní hráči, kterých se to dotklo. Tebe jsem na serveru nikdy za těch pár měsíců, co hraju, neviděla.
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 301 302 [303] 304 305 ... 454
  Tisk  

Skočit na:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS