Ludekk
|
|
Odpověď #3045 kdy: Září 29, 2009, 06:37:22 pm |
|
ale bard nemusí bejt kejklíř, to je tvůj suběktivní názor a sorc by se o to klidně mohl zajímat...
Zajímat by se mohl, ale nemá na to šedé buňky
|
|
|
Zaznamenáno
|
Lukara Nefastus "Štíhlá žena" Mrtví či ztracení: Vesper, Ascal, Smil Hvězdokuk, Belisar El Ashally - nad hrobem se tyčí rezavý meč
|
|
|
ATM
|
|
Odpověď #3046 kdy: Září 29, 2009, 06:44:26 pm |
|
Bhall to napsal presne...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Alter Gamer Ego's: Mer'Aste Maivert Rip Nolwe La'Lyth Berio'Calad Tahl'Fera La'Lyth Maern'Eplith acc: D_estructo_R
|
|
|
Bhaall
K2-DM
Král
Killing equals Honor!!!
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3047 kdy: Září 29, 2009, 07:04:02 pm |
|
Thank you
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3048 kdy: Září 29, 2009, 07:11:39 pm |
|
Všiml jsem si že humanoidní postavy ani jiné postavy u kterých mužu mít zbran mi nepřijímají shurikeny je to nějaká chyba? Prostě mám shuriken v ruce před proměno ua u normálních zbraní a mylsím i u vrhacích seker je mám v rucei po proměně ale u shurikenů ne.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Glognar Jnory Romarryg - houževnatý duergaří válečník s dračí krvé Ceelast Lialacago - chytrá drowí magička zabívající se lovem a nabouráváním myslí.
|
|
|
Scoffi
Mob
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3049 kdy: Září 29, 2009, 07:20:10 pm |
|
Mám dotaz. Sčítá se obnovení například z bot a pásku ?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ogren - Kapitán Kandelábrijské legie ! Pelien Kley - Trpaslík co se vrátil domů...
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3050 kdy: Září 29, 2009, 07:22:16 pm |
|
Mám dotaz. Sčítá se obnovení například z bot a pásku ?
Jo. POkud máš zdobené itemy tak mužeš mít obnovení na botech pásku zbroji atd a vyšplhat se do nějakeho maxima.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Glognar Jnory Romarryg - houževnatý duergaří válečník s dračí krvé Ceelast Lialacago - chytrá drowí magička zabívající se lovem a nabouráváním myslí.
|
|
|
Arash
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3051 kdy: Září 29, 2009, 07:41:09 pm |
|
Ne přesně, obnovení se nesčítá ale funguje každé zvlášt.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Sbohem přátelé...
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3052 kdy: Září 29, 2009, 07:42:01 pm |
|
Ne přesně, obnovení se nesčítá ale funguje každé zvlášt.
Ale v koncovém dusledku se sčítá vlastně. PRotože ostatní systemy fungují vylučovacím zpusobem vždycky funguje to co má víc tady fungují všechny najednou.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Scoffi
Mob
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3053 kdy: Září 29, 2009, 07:46:31 pm |
|
Jo jo už chápu. Myslel jsem si totiž, že když máš u každýho 2, tak to pak bude léčit 4 a ono to léčí 2 a 2 za sebou. Tak mě to trochu rozhodilo.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Ogren - Kapitán Kandelábrijské legie ! Pelien Kley - Trpaslík co se vrátil domů...
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3054 kdy: Září 29, 2009, 07:48:03 pm |
|
Všiml jsem si že humanoidní postavy ani jiné postavy u kterých mužu mít zbran mi nepřijímají shurikeny je to nějaká chyba? Prostě mám shuriken v ruce před proměno ua u normálních zbraní a mylsím i u vrhacích seker je mám v rucei po proměně ale u shurikenů ne.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Hashen
Šampión
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3055 kdy: Říjen 03, 2009, 11:23:19 am |
|
Zdravím jde nějak smazat vedlejší učet z toho hlavního?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Postavičky:KeLnar Miz´ri Yril´Lysael
|
|
|
Kai.
Šampión
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3056 kdy: Říjen 03, 2009, 10:41:27 pm |
|
Jo jo už chápu. Myslel jsem si totiž, že když máš u každýho 2, tak to pak bude léčit 4 a ono to léčí 2 a 2 za sebou. Tak mě to trochu rozhodilo. to jo, ale rege z 2 předmětů je 2 krát rychlejší než z jednoho... a můžeš míchat i kvality obnovy (1 a 2) jak tu bylo řečeno fungují nezávazně na sobě.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3057 kdy: Říjen 09, 2009, 09:17:55 pm |
|
Rád bych se zeptal CCa 10 min před smrtí z rukou povrhnanu jsme se moldil u přírodního oltáře a o rensutí nahoře jsme nebyl schopen vkoulit jedine kouzlo nebo proměnu čím to je?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Orbi
Host
|
|
Odpověď #3058 kdy: Říjen 09, 2009, 10:39:14 pm |
|
Pri smrti ti viera kompenzuje exp stratu. Cize ak by si mal, tresnem nepresne cisla, vieru 1000 a mal by si dostat pri smrti postih 10000 exp, tak sa ti odcita 1000 viery a postih budes mat len 9000 exp, ale budes bez viery. Ak sa mylim, tak ma hadam niekto opravi.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
|
|
Odpověď #3059 kdy: Říjen 10, 2009, 08:43:00 am |
|
Pri smrti ti viera kompenzuje exp stratu. Cize ak by si mal, tresnem nepresne cisla, vieru 1000 a mal by si dostat pri smrti postih 10000 exp, tak sa ti odcita 1000 viery a postih budes mat len 9000 exp, ale budes bez viery. Ak sa mylim, tak ma hadam niekto opravi.
Aha takže tím že jsem tam nedopatření umřel 3* a 3* mě resli mi vlastně zdevasovali viru.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|