Kdypak bude Jerry ,postava Cim Leahmt , vpuštěn z očistce do hry ?!
Bude pusteny do hry Sedostinkou, az sa jej ospravedlni. Bude si pritom musiet poradit bez fora, kedze mu vymyslanie vulgarit ide, nepredpokladam ani v tom smere ziaden problem.
Dík za odpověď .
Jsem méně chápající a uniká my smysl a podstata celé věci ,tedy co se konkrétní omluvy týče + blokaci Té postavy .
Vůbec mi nejde o Jerryho ,znám jej i osobně a vím co umí a co svými výroky dovede .Tuplem nežádám hlavu Šedostinky ,vidím jasně co dělá a kolik času + úsilí celé věci (dění na serveru ) věnuje . Leč na jejím místě bych trestání ponechal na jiných a věnoval se tomu ,v čem je dobrá –qwesty a pod ..
Dal jsem si tu práci a pročetl forum ,od pravidel přez tresty a pod a tak Ti ušetřím dost času a třeba osvěžím ostatním pamět .
http://kandelabrie.dontexist.net/index.php?pravidlaZde jsou snad platná pravidla (jiná nikde nejsou ) z úvodní strany fora + postoupnost trestů .
# Hráč se musí podřídit rozhodnutí DM ve hře.
# DM má vždy poslední slovo.
# DM je nestranný.
# Pro řešení jakéhokoli problému jsou důležité screeny obrazovky.
# Hráč by měl DM chatu využívat minimálně, určitě ne k získání informací nebo ke stížnostem. Pro delší diskuzi s konkrétním DM je preferován TALK.
# Při prvním porušení pravidel je postava (hráč) varována.
# Postava může být dále penalizována dle rozhodnutí DM.
# Opakované porušení pravidel je řešeno udělením dočasného BANu.
# Nenapravitelné porušování pravidel je řešeno trvalým BANem.
Celá situace na mne budí dojem ,že nikdo včetně mně ,nemá jasno :
a) Za co ( porušení pravidel - přehazování ,zneužívání bugu ,obohacování,OOC a pod . )
b) A koho ( postavu či hráče )
vlastně Šedostinka trestala .
Z celé akce + poskytnuté dokumentace ,je patrná Jerryho OOC konverzace + sprosté výrazy za kterou, byl Jerry na místě po právu potrestán (i když o výši by se nechalo diskutovat ) viz :
http://kandelabrie.dontexist.net/chat/index.php?topic=4981.msg110195#newŠedostinka - Účet ve hře Cyberlame;: Varování za OOC a urážky DM.
Postava z tohoto účtu (Cim Leamth) potrestána sražením Xp.
Nikde (pravidla ani sekce trestů ) se tu nepíše ,či následně , nepodminuje propuštění pod podmínkou omluvy .
Bylo tu mraky fotek ,kdy si PC nadávají ,ale nikde není vidět ,jediná podmínka na omluvu či omluva samotná .Pokud by toto bylo vyžadováno ,jsem docela zvědav na nestranné řešení , dohled ,či vymáhání .
Jerry, byl OOC sprostý ,ale trest dostala jeho postava ,nikoli PC ( tedy hráč) .
Byl - li Jerry osobně ,což asi nikdo z nás neposoudí či nedoloží, sprostý měl dostat ban a ne trest + blokaci postavy podmíněnou omluvou .