Verdicitové doly a klíče na vstup .
Znám lokaci a vím ,že bez dvou klíčů je nemožné zvládnout cestu tam i zpět.Nechápu sice proč ,ale asi nemusím chápat vše jak to tvůrci zamýšleli .Osobně bych řešil jedním klíčem u vstupu za příslušný poplatek a odpadli by nemilá překvapení pro hráče .Nabízených variant je spousty ,od inventáře postavy ,henčmena ,vola ….
Popíši situaci – při cestě zpět mam v invu trpaslíka 2 klíče od dolu ,jeden mu seberu a použiji - otevřu dveře, ale v boji jsem byl nucen přez otevřené dveře opět proběhnout zpět a druhý klíč zmizel od trpaslíka, aniž bych mu jej sebral či na dveře vůbec na dveře sahal .Jediná a dost divná varianta by byla ,že by si trpaslík v nestřeženém okamžiku druhým klíčem sám pohrával ,místo boje , v zámku dveří …Zde ale výpis mlčí …
O to větší bylo překvapení ,když jsem pobil horníky a chtěl projít ,ovšem dveře se mezi tím uzavřeli a já byl bez klíčů .
Opravdu se domnívám že by se mělo upravit na jeden klíč na vstupu za podmínky zdražení poplatku pro vstup ,odpadne spousty problému ..
Cleric (čistej ) a plošná kouzla
9 kruh ,“věčný nepřítel nemrtvých „ –střední dosah – selhává na henčmena ač jej kouzlím v bezprostřední blízkosti imunity mu to občas prostě nedá .trpaslík je otrávenej a já reál taky …
Hromadné léčení – 8kruh – oblast velká – opět ač v bezprostřední blízkosti jej prostě občas nevyléčí
Henčmen –je to dobrá a dost ulehčující vychytávka ,ovšem má své neduhy
Najímání – předpokládám že jsou všichni přesvědčením neutrální a že mají pravděpodobně i svou karmu ( alespoň podle toho co vidím či jak se mění odpor NPC ) trocha mi však uniká souvislost přesvědčování v sídle zla ( kráteru ) .Žoldák co přechází z rohu do rohu v hospodě a hledá „práci“ chce přesvědčit od svého případného chlebodárce …..
V boji je problémem sám pro sebe a z odporem na celý server nebezpečnej pro všechny ,tedy i mne .
Je li zabit (je jedno je li můj či nikoli ) ,odpojí se z party a jeli oživen chová se jak pominutý a útočí na nepřítele ….Nedá se chytit a ovládat proto ,že výpis píše že je zaneprázdněn …