Kandelabrie forum
0
   Domů   Nápověda Vyhledávání Skupiny Kalendář Přihlásit Registrovat  
Září 25, 2018, 07:31:01 pm *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:
 
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: BUG - Stará Brána u elfí vsi  (Přečteno 838 krát)
Firean
Šampión
**
Příspěvků: 107


Moudrost vždy , zvítězí.


Zobrazit profil
kdy: Únor 10, 2018, 10:04:10 am

Ahoj , nedávno jsem se lognul. Jelikož skoro všechny postavy mám u ,,kempu" ve Staré Bráně , tak mi tam z nějakých důvodů padá hra. Lognu na K2 za postavu , která je ve Staré lokace se do plna načte potom se to zasekne a NWNko přestane odpovídat. Čím to je ? Není to nějakým špatným placeablem v lokaci ?
PS : Je to nějakej zásek u kempu, protože když se tam z další postavou přiblížím tak se to zase zasekne.
Zaznamenáno
Neus
Administrator
Král
*****
Příspěvků: 5330


Zobrazit profil
Odpověď #1 kdy: Únor 11, 2018, 12:14:08 pm

Neco podobneho se stavalo lidickam, kteri maji bordel v HAKach a nebo v instalaci NWN.
Takze bych zkusil znovu nakopirovat HAKy, CEP a v nejhorsim preinstalovat NWN.
Zaznamenáno
Firean
Šampión
**
Příspěvků: 107


Moudrost vždy , zvítězí.


Zobrazit profil
Odpověď #2 kdy: Únor 18, 2018, 11:04:43 am

Zajímavé přeinstaloval jsem haky , poté založil novou postavu a zase to spadlo u ohniště.
Zkoušel jsem i jinou postavu na jiném PC , také to spadlo tak to fakt nechápu , podle mě to tam dělá ten strom z placeablu co se načítá , když se tam z postavou přiblížím.  Co???  Hněv
Zaznamenáno
Sonofdark
K2-DM
Šampión
**
Příspěvků: 131


Zobrazit profil
Odpověď #3 kdy: Duben 02, 2018, 03:18:23 pm

Zdravicko tak i ja mam problem stou starou branou i ako hrac i Dm mi to tam aj som to vsetko nanovo spravi las tale mi to tam padne a
Zaznamenáno
lordhuman
Nováček

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
Odpověď #4 kdy: Duben 03, 2018, 03:44:08 pm

to same se nám stávalo na thalii ale stacilo shodit detaily na minimum a slo to.Třeba jde o ten samej problém.
Zaznamenáno
Isra
Nováček

Příspěvků: 23


Zobrazit profil
Odpověď #5 kdy: Duben 04, 2018, 12:56:01 am

brzy dojdu. hide a evocation by to chtelo hodit na normal
Zaznamenáno
1Rakosnicek1
K2-Oligarchove
Lord
****
Příspěvků: 544


Zobrazit profil
Odpověď #6 kdy: Duben 09, 2018, 09:53:25 pm

Tak ten strom sem odstranil tak to zkuste jestli je to ted v pohodě.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS