Takže ty považuješ DM za nadřazenou bytost? Pomůže ti DM titul, když tě někdo bude chtít zastřelit? Ochrání tě před špatným počasím?
Ne nemyslím si, DM je prostě dobrý hráč, který díky své zkušenosti a zručnosti dostal za úkol bavit ostatní hráče, to je úkol DM v NWN. Nepleťme si to s PnP, kde je DM alfa i omega. To že někdo někoho uráží, či osočuje, pochvaluje atp. je čistě věcí člověk x člověk. Jakkoliv znamenité či opovrženíhodné tituly v tom nehrají roli. Žijeme v demokracii, podle které si je každý rovný
...... KTERÝ DÍKY SVÉ ZKUŠENOSTI A ZRUČNOSTI DOSTAL ZA ÚKOL BAVIT OSTATNÍ HRÁČE, TO JE ÚKOL DM V NWN..........
úžasný post, úžasné poslání, nádherná odměna !!!! On asi DM něco někomu hnusného provedl a musí být náležitě potrestán. Přinejmenším ho potrestáme za to že je dobrý, rozumný, snaživý a zkušený. "velebnosti to je hnus. já to asi neukopnu"
Tohle je DM MILÁČCI
......
Hráči a DM
Hráč se musí podřídit rozhodnutí DM ve hře.
DM má vždy poslední slovo.
DM je nestranný.
A když se kouknu na ten odkaz od Sonofdarka o něco výše a prostuduju pořádně ty jména.... "asi budu blinkat"
Ps: jen pro takové jako jsem já osobně aby mě nikdo neřekl, že nejsem nestrana.
Památník národního písemnictví (PNP) plní funkci muzea ve smyslu ustanovení § 10 odst. 6 zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy.
......žadatel o PnP musí vyplnit potřebné formuláře – Žádost o přiznání příspěvku na péči a formulář – Oznámení o poskytovateli pomoci
Doufám, že jsem to pochopila správně.