Lístie opadá zo stromov rýchlejšie ako pred tým , pôda začína byť vysušená ,zvieratá nekludné . Nie veľa času ubehlo od toho večera, kedy sa Nadriel pomodlil k bohyni zla Asherah a tým mu ona poskytla moc na oplátku za jeho dušu. Týmto to všetko len začalo . Počas niekoľkých nasledujúci nocí boli na túto zem vyslaný špehovia aby zistili stav tohto úbohého ostrova a tým pripravili lepší príchod...príchod toho čo spôsobilo zánik niekoľkých svetov. Nielen špehovia sa začínajú potulovať po ostrove , ale aj kaňzovia ktorý sú oddaný pomocníci bohyne . Ich hlavnou úlohou je znížiť morálku vojsk ktoré sú ochotné sa brániť a naverbovať úbohé duše ktoré by sa pridali k bohyni Asherah a tým bojovali na jej strane....
Morderd*povzdychne* „Plno zlaťákov zase vyhodených , aspoň že som dobre oblečený . Tak a zase späť do tej smradľavej diery , už sa začína zotmievať“ *pomyslí si* . “Cesty cez pastviny bývajú kľudné , snaď to bude rovnaké aj teraz“. Po kratšom čase čo som išiel cez pastviny som zbadal na ceste tmavú postavu . Hovorím si „Zase nejaká socka čo bude žobrať“ . Ako som sa približoval , tak sa pomaly zotmelo .Prišiel som k tmavej postave. Bol to divný bradatý dedko v tmavom hábyte . Tak som sa sním dal do reči . Po neskutočne dlhom čase čo som sa z neho snažil dostať aspoň jeho meno, mi už dosť začal liezť na nervy . Furt kecal o tom ako sa svet zrúti a blá blá blá , potom zase nejaká armáda a zase blá blá blá . V jeho rozhovore ma zaujala časť ,kde hovoril o bohyni Asherah a o jej nekonečnej moci . Pomyslel som si „Mať tak dosť sily , tak vyženieme elfov a pomstíme Danyho “ . Z môjho nadšenia usúdil že chcem prijať Asherah za svojho boha . „Prečo nie , ak mi dá dosť sily“ . Temným kúzlom mi na ruku vypálil divné znamenie a povedal „Teraz si služobníkom Asherah“. Nakoniec mi prezradil aj to že je jedným z kňazov bohyne a aj to že sa chystá podmaniť si tento ostrov . Predtým ako sa vyparil mi prezradil jeho meno....Murias , divné meno ale čo už . Koniec koncov Pomsta bude sladká.
V Chráme bohyne Asherah „Pani moja , priniesol som vám ďalšiu úbohú dušu a tým získal nového bojovníka“
*poklonil sa a podal jej malú kryštálovú guľu so sfarbeným dymom vo vnútri*
„Výborne Murias , už nie raz si mi dokázal že si mi oddaný. Mám pre teba novú úlohu. Choď a otráv im jedlo i vodu.“
„Ako povieš pani moja. Tvoj príchod bude veľkolepý“
Murias sa pomaly stratil v tmavých častiach chrámu bohyne Asherah. Hviezdy už skoro nevidno , temné mračná sa zbiehajú nad Kandelábriou a nemrtvý začínajú vstávať. Kto už len môže čeliť moci a armáde bohyne Asherah.....