Kandelabrie forum
0
   Domů   Nápověda Vyhledávání Skupiny Kalendář Přihlásit Registrovat  
Březen 28, 2020, 10:10:57 pm *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:
 
Stran: [1] 2 3 ... 10
  Tisk  
Autor Téma: Hosting serveru  (Přečteno 34151 krát)
Neus
Administrator
Král
*****
Příspěvků: 5333


Zobrazit profil
kdy: Duben 14, 2009, 08:42:07 am

Vsem vam musim oznamit, ze po problemech s pripojenim, ted K2 postihne v nejblizsich dnech pravdepodobne i ztrata celeho serveru!!!
Jak jsem se dnes dozvedel, Fensa uz nema zajem server provozovat.
Behem nasledujich dni se ze serveru pokusim zazalohovat co pujde a na co budu mit prava...

Minuly tyden byl shodou okolnosti poslany dotaz na gamepark ohledne podminek hostingu, tak uvidime jak to dopadne.
Hadam ze nejrychleji a snad i docasnou nahradou muze byt nejaky dobrovolnik, ktery poskytne svuj pocitac.
Je treba, aby mel slusnejsi pripojeni (hlavne rychly ping), pevnou IP adresu, linux, par GB na disku a moznost nepretrziteho provozu.

Navrhy a nabidky piste sem anebo radeji na moje ICQ 348919414 (nevim jak dlouho to pobezi).
Zaznamenáno
Eruruu
Lord
****
Příspěvků: 801

TRIPLE LOL!!! M-M-M-MONSTER LOL!!!


Zobrazit profil
Odpověď #1 kdy: Duben 14, 2009, 09:13:40 am

Můžu K2 poskytnout vysloužilé železo(Athlon X2 3800+, 4GB ram, 120GB disk), ale linku na to nemám Úsměv
Zaznamenáno

Intel Xeon E3-1231V3, 8GB RAM, 120GB SSD + RAID 1 2x1TB, HD 5770, Fractak Design
Xico
Nováček

Příspěvků: 37



Zobrazit profil
Odpověď #2 kdy: Duben 14, 2009, 09:22:50 am

muzu nabidnout virtualni linux servah co mam pronajmutej, je to debian etch (http://statistiky.monitoring-serveru.cz/Organicue-ARACHNE/)

frci to na http://arachne.cz    (ale ma to jen 512 ram RSS, ovsem treba by to slo domluvit)

kdyby to melo smysl, pisni mi prosim na qju aj si 172 31 552, bych ti udelal account
Zaznamenáno

Le Cho-Cho

(Xicohtencatl, penizionovaný rituální obřadník III. stupně, bytem ve Větrově)

ACC: donarek
aster3
Hrdina
***
Příspěvků: 320



Zobrazit profil WWW
Odpověď #3 kdy: Duben 14, 2009, 10:40:47 am

chcem sa spytat aka bude ta zaloha, hlavne ci sa mi dnes oplati tvrdnut pri crafteni. Ak sa ten presun servera bude zalohovat povedzme od vcerajska tak to nema zmysel, preto by som rad vedel ci sa do toho mam pustit alebo nie
Zaznamenáno

Fru-fru
Nováček

Příspěvků: 24



Zobrazit profil
Odpověď #4 kdy: Duben 14, 2009, 03:18:18 pm

Hmm, to je nemilá zpráva. Snad se podaří najít řešení...Bohužel nemám možnost jak v tomto ohledu pomoci...
A trochu sobecteji Mrknutí, budou zalohovane i postavy? Je mi jasne,ze svet je hlavni, ale... Škleb
Zaznamenáno

Frufru Locknarior - čaroděj a zlatník kandelábrijský
Xixaocze
Šampión
**
Příspěvků: 213


Zobrazit profil
Odpověď #5 kdy: Duben 14, 2009, 04:09:25 pm

Aha takze mame cekat dalsi WIPE?
Zaznamenáno
aster3
Hrdina
***
Příspěvků: 320



Zobrazit profil WWW
Odpověď #6 kdy: Duben 14, 2009, 04:57:37 pm

po dalsim wipe nevim nevim jestli bych zakladal novou postavu
Zaznamenáno

Mithrandir
Host
Odpověď #7 kdy: Duben 14, 2009, 04:58:24 pm

postavy su zalohovane..
Zaznamenáno
Fru-fru
Nováček

Příspěvků: 24



Zobrazit profil
Odpověď #8 kdy: Duben 14, 2009, 05:03:39 pm

postavy su zalohovane..
I love you Mrknutí
jo a k jakému času budou postavy zálohované? nechci bejt rejpal..jen se ptám;-)...
Poslední změna: Duben 14, 2009, 05:05:22 pm od Fru-fru Zaznamenáno

Frufru Locknarior - čaroděj a zlatník kandelábrijský
Mithrandir
Host
Odpověď #9 kdy: Duben 14, 2009, 05:05:06 pm

postavy su zalohovane..
I love you Mrknutí

 len to nie Škleb
Zaznamenáno
Xixaocze
Šampión
**
Příspěvků: 213


Zobrazit profil
Odpověď #10 kdy: Duben 14, 2009, 05:05:36 pm

A kdyz to vypnete tak je mozne ze to treba i mesic nepojede?Úsměv
Zaznamenáno
ATM
Král
*****
Příspěvků: 1619


Zobrazit profil
Odpověď #11 kdy: Duben 14, 2009, 05:12:51 pm

postavy su zalohovane..
I love you Mrknutí
jo a k jakému času budou postavy zálohované? nechci bejt rejpal..jen se ptám;-)...

Dnes odpoledne a doufejme ze se podari po dohode provest i zalohu tesne pred odpojenim Mrknutí
Zaznamenáno

Alter Gamer Ego's:
Mer'Aste Maivert
Rip
Nolwe La'Lyth Berio'Calad
Tahl'Fera La'Lyth Maern'Eplith
acc: D_estructo_R
aster3
Hrdina
***
Příspěvků: 320



Zobrazit profil WWW
Odpověď #12 kdy: Duben 14, 2009, 05:16:29 pm

a co nejake odhady ? kdy asi se to odpoji a na jak dlouho ?
Zaznamenáno

Eruruu
Lord
****
Příspěvků: 801

TRIPLE LOL!!! M-M-M-MONSTER LOL!!!


Zobrazit profil
Odpověď #13 kdy: Duben 14, 2009, 05:26:03 pm

Jen něco k Gameparku... nevím jak vám ale mě se pod žádnýma vistama nepodařilo zprovoznit ten jejich klient. Jestli tu je více takových lidí tak by jste se mohli připravit o některé hráče Šok

P.S. možná je to jen má blbost Škleb
Zaznamenáno

Intel Xeon E3-1231V3, 8GB RAM, 120GB SSD + RAID 1 2x1TB, HD 5770, Fractak Design
night
Nováček

Příspěvků: 39



Zobrazit profil
Odpověď #14 kdy: Duben 14, 2009, 05:29:07 pm

Jen něco k Gameparku... nevím jak vám ale mě se pod žádnýma vistama nepodařilo zprovoznit ten jejich klient. Jestli tu je více takových lidí tak by jste se mohli připravit o některé hráče Šok

P.S. možná je to jen má blbost Škleb
Mam Vista 64 bit Ultimate SP1  a jejich klient mi jede bezproblemu
Zaznamenáno


Zeke
Stran: [1] 2 3 ... 10
  Tisk  
 
Skočit na:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS