Kandelabrie forum
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Skupiny
Kalendář
Přihlásit
Registrovat
Listopad 01, 2024, 01:12:44 am
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Kandelabrie forum
>
Kandelábrie II
>
PROBLÉMY A DOTAZY
>
Běžné dotazy
Stran:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
454
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Běžné dotazy (Přečteno 2213384 krát)
Neus
Administrator
Král
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #180 kdy:
Červen 16, 2008, 08:44:21 pm
Citace: "Twinkee"
Co takhle udelat runu afk? nebo tak neco..
jestli uz to tu nekdo psal nevim.. ale je docela blby kdyz vy musite afk a probehne zlodej a okrade vas,
protoze nevedel ze ste afk..
nebo ted to tak bude? okradani hracu i presto ze sou afk?
jestli jde afk nic ti nebrni se odhlasit, ze by jsi se zptatky na server nedostal, protoze bude plno zatim nehrozi
Zaznamenáno
Smrk
Mob
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #181 kdy:
Červen 16, 2008, 08:47:48 pm
Chtěl bych se zeptat, jestli je možné si založit vlastní druidí společenství?
Zaznamenáno
Morgan
Darien
Hrdina
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #182 kdy:
Červen 17, 2008, 12:55:44 am
Ha, nekalá konkurence:)
Zaznamenáno
Vylezeme společně na K2?
Arian
Administrator
Král
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #183 kdy:
Červen 17, 2008, 07:14:25 am
Citace: "Smrk"
Je to mozne v zalozeni cirkve, alebo spolku neni nikto obmedzeny.
Zaznamenáno
Thorwulf
Cendaa
Lord
3w.0v0cna.cz
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #184 kdy:
Červen 17, 2008, 07:14:41 am
ano jde, proč by ne
Zaznamenáno
K2 -
LEGEN
wait for it
DARY
Sonasek
Lord
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #185 kdy:
Červen 17, 2008, 08:40:55 am
Citace: "Arian"
Je to mozne v zalozeni cirkve, alebo spolku neni nikto obmedzeny.
[spam]Ani ja ne ?[/spam]
Zaznamenáno
Resistance is futile !
Join Us And Be Monster
Ministerstvo lasky varuje : Kandelabrie sblizuje !
Cendaa
Lord
3w.0v0cna.cz
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #186 kdy:
Červen 17, 2008, 09:34:21 am
[nospam]vrať se k okopávání[/nospam]
Zaznamenáno
K2 -
LEGEN
wait for it
DARY
Sonasek
Lord
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #187 kdy:
Červen 17, 2008, 06:01:08 pm
[spam]Koupili jsme teru jezdi jak drak "STOP MOTYKAM"[/spam]
Zaznamenáno
Resistance is futile !
Join Us And Be Monster
Ministerstvo lasky varuje : Kandelabrie sblizuje !
Darien
Hrdina
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #188 kdy:
Červen 18, 2008, 09:01:16 am
Mám taková dva dotazy:
1. k pokladům. Ty jsi s námi byl Neusi na té výpravě, kde jsme našli docela slušný poklad, ale nějak mi to moc neštimuje s tím, jak jsi říkal, že se tam objeví věci, které odpovídají potřebám těch, co k pokladu dojdou.
Jednak tam byla ta adamantiová zbroj, která váží 40 kamenů a žádnej takovej silnej bojovník mezi náma nebyl. Pak tam byly dva vzácné srpy, nevím, jak ten druhej, ale ten co jsem si vybral já, je jen pro good aligment a myslím, že nikdo z těch, co tam byli, nejsme good. Pak tam byla ta helma, tak to dejme tomu. Ale přijde mi, že to není ještě úplně vychytaný.
2. Možná to jen špatně chápu, ale přijde mi divný, že ten srp, který je jen pro "good" aligment, dává zranění 1xK2 negativní energií. To by snad měl dávat zranění pozitivní energií, ne? Přeci nebude "hodnej" používat negativní energii...
Zaznamenáno
Vylezeme společně na K2?
Sathiran
Hrdina
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #189 kdy:
Červen 18, 2008, 09:28:12 am
Ja bych mel jinou otazku k pokladum: Ja svuj poklad vybiral v sobotu kolem poledne nebo jedne odpoledne, od te doby jsem byl kazdy den ve hre nekolik hodin, kvuli okolnostem silne nadprumerne dlouho, do vcerejsiho pokusu o vybrani tak mozna i pres 30 hodin aktivniho hrani, ale poklad stale nemuzu vybrat. Neni to tim, ze bych ho tam chtel kazdou hodinu (ackoliv...
), spis se chci zeptat, jak moc hardcore je ta cekaci doba a jestli jsi si jisty, ze ten skirpt funguje, protoze jsem zatim nepotkal nikoho, kdo by vybral tentyz poklad dvakrat. Zaroven se chci zeptat, jestli cekaci dobu resetuji neuspesne pokusy o vybrani - jestli ano, leccos by se tim vysvetlilo
Zaznamenáno
Inthuul Chath Olath
-
Je libo prsten ci amulet od nejvycuranejsiho z drow?
Ilztdaer Arkenund Olath
-
Nejmladsi arachnomancer v historii zname i nezname
Acc: BhaaL69, ale pozor, nejsem
ten
Bhaall
Neus
Administrator
Král
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #190 kdy:
Červen 18, 2008, 09:33:17 am
Neni v silach zadneho skriptu, aby presne odhadnout co kdo potrebuje a jake ma s postavou plany... skript vybere zakladni typ veci, ktera podle vlastnosti a featu postavu muze byt vhodna a potom na ni nasklada nahodne nejake vyrobni postupy urcite kvality...
Treba ta zbroj... pravdepodobne mezi nami byl nekdo s malou obratnosti, trochu lepsi silou a moznosti nosit stredni zbroj (hadam na nektereho z druidu co obcas chodi tezit).
Srp pouze pro dobre... hmm smula byl vybrat postum, ktery dava takovou vlastnost.
Na K2 je to s energiema takhle:
pozitivni - zranuje nemrtve, zivemu tvoru neublizi
negativni - zranuje zive, nemrtvemu neublizi... existuji postupy a materialy, ktere jsou pro dobre a zle ...
poznamka: negativni se nerovna zla
Zaznamenáno
Darien
Hrdina
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #191 kdy:
Červen 18, 2008, 09:40:09 am
Je to sice spam reakce, ale děkuju za odpověď, jelikož byla obsáhlá a konkrétní:) Zajímá mne, co odpovíš Sathiranovi na ten čas s poklady a jestli se to neresetuje při každém, i když marném pokusu...
Zaznamenáno
Vylezeme společně na K2?
Neus
Administrator
Král
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #192 kdy:
Červen 18, 2008, 09:57:07 am
cas mozneho opakovani vybrani pokladu je delsi... je IC hloupost stale chodit na stejne misto, kdyz uz jsi si neco hezkeho odtamtud odnesl a nic tam nezustalo... pokladu je spousta, staci jit jinam
jestli se cas resetuje i pri neuspesne navsteve si uz nepamatuju... IC spravnejsi by bylo, ze se resetuje, protoze se postava presvedci ze tam nic neni
ale z hlavy opravdu nevim
Zaznamenáno
Eruruu
Lord
TRIPLE LOL!!! M-M-M-MONSTER LOL!!!
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #193 kdy:
Červen 18, 2008, 10:01:52 am
Citace: "Sathiran"
Ja bych mel jinou otazku k pokladum: Ja svuj poklad vybiral v sobotu kolem poledne nebo jedne odpoledne, od te doby jsem byl kazdy den ve hre nekolik hodin, kvuli okolnostem silne nadprumerne dlouho, do vcerejsiho pokusu o vybrani tak mozna i pres 30 hodin aktivniho hrani, ale poklad stale nemuzu vybrat. Neni to tim, ze bych ho tam chtel kazdou hodinu (ackoliv...
), spis se chci zeptat, jak moc hardcore je ta cekaci doba a jestli jsi si jisty, ze ten skirpt funguje, protoze jsem zatim nepotkal nikoho, kdo by vybral tentyz poklad dvakrat. Zaroven se chci zeptat, jestli cekaci dobu resetuji neuspesne pokusy o vybrani - jestli ano, leccos by se tim vysvetlilo
Já měl rozbité NWN a neviděl jsem ten poklad uvnitř jen ruku že něco možu chňapnůt :-D Třeba je to i tvůj problém.
Zaznamenáno
Intel Xeon E3-1231V3, 8GB RAM, 120GB SSD + RAID 1 2x1TB, HD 5770, Fractak Design
Darien
Hrdina
Zobrazit profil
Běžné dotazy
Odpověď #194 kdy:
Červen 18, 2008, 10:03:03 am
Citace: "Neus"
cas mozneho opakovani vybrani pokladu je delsi... je IC hloupost stale chodit na stejne misto, kdyz uz jsi si neco hezkeho odtamtud odnesl a nic tam nezustalo... pokladu je spousta, staci jit jinam
jestli se cas resetuje i pri neuspesne navsteve si uz nepamatuju... IC spravnejsi by bylo, ze se resetuje, protoze se postava presvedci ze tam nic neni
ale z hlavy opravdu nevim
No, ten RESET by IC správnej nebyl.... pokud by to fakt mělo být IC správně, tak by tam měl poklad narůstat POSTUPNĚ, jakože ho potvory hromaděj. A ne, že tam jako dlouho není, kdokoliv tam přijde (netuše, že byl už vybrán) ho zresetuje a tak tam ten poklad nebude vlastně nikdy...
A nebo najednou se nahromadí z ničeho nic... pokud IC, a to by pak byla fakt vychytávka, tak hromadění postupný... nejdřív peníze po tisícovkách... a pak když na to dlouho nikdo nesáhne, ty magický věcičky:)
Zaznamenáno
Vylezeme společně na K2?
Stran:
1
...
11
12
[
13
]
14
15