Jo mě se taky nejde přihlásit. Inak astere hlášení od správce je IC je to správce uzemí na něj dou všechny stížnosti kdyš přijde bulva aa začne vraždi prodavače asi prvně zajidou za ním on povolá ochranku atd a pak o tom dá vědět svým pánům jedina nevyhoda tu je že systemově nejde zjistit zda utočil sumon přítelíček nebo čistě hráč. Ono v tom připadě měli dotyční vudci uzemí se poptat telem jak to bylo aby nedošlo k nedorozuměním.
Jasně, pokud někdo napadne obchodníka ve městě, je jasné, že ho vidí desítky lidí. A jak říká Neus, asi se najde někdo,kdo ho popíše a muze se přistoupit k nějakému dalšímu IC jednání. Ale vem si prostě, jak jsem se u PC tvářil, kdyz na mě vybafla Amy s tím, že je na mě několik hlášení o tom, jak vraždím její zaměstnance (obchodníky). Takže jsem reagoval tím,že nemám tušení o co jde (protože to vždy byla vyvolaná bulva, unelador byl několik lokací mimo), takze nema nikdo IC šajn o tom, že za tím stojí Unelador). Načež mě Amy málem napadla. Dost nelibě jsem na to reagoval tellem.
Pokud by to bylo udělané tak, že je v hlaseni zprava o útoku + jmeno útočníka a to přesně (bud jméno postavy, pokud se aktivně účastnila útoku.. nebo příšery, která napadla), nikdo by nic neměl nic proti a pak ano, je to IC hlášení a hotovo, hrajeme dál. Pokud ale je útok připsán osobě, která za útokem nestojí, tak to prostě brát jako IC hlášení nemůžeme. V takovém případě musíme přeci postupovat tak, že mam jen hlášení o nějakém útoku na obchodníky a začít podle toho IC jednat (pátrat, zajistovat obranu atd). Já si vážně připadám už trapný ale nedá mi to. Tady je to prostě normální chování jak ze strany vedení tak ze strany hráčů.
Příklad. 1, vendelín napadne strážného u orků..ano strážní asi podali zprávu o napadení - jediné, co mohlo ovšem v popisu stát je, že se jednalo o gnoma, jelikož byl dotyčný zahalený v mocné magii (odpor ovšem dostane jen Vendelín)
2, zabiju strážné (RKK) dole v podtemnu... opět se děje to samé. Jak mne mohl někdo popsat? Útočník byl efl, či hubený člověk celý zahalený v magii. Jelikož to bylo v podtemnu, tak s největší pravděpodobností se jedná o drowa. Ano, z toho všichni usoudili, ze to byl Unelador.
3, vyvolana bulva zabije obchodnika a je zabita/odvolana.. majitel neni vubec v dané lokaci ani poblíž. Je předání zpráva o útoku, ve které stojí, že pachatelem byla nikoliv nějaká bulva ale Unelador.
Vážně, nezlobte se. Dokud to bude takto, tak to prostě nejde. Vážně ne.