Kandelabrie forum
0
   Domů   Nápověda Vyhledávání Skupiny Kalendář Přihlásit Registrovat  
Březen 28, 2020, 08:57:48 pm *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:
 
Stran: 1 [2]
  Tisk  
Autor Téma: BUG !!  (Přečteno 4960 krát)
Mortifikator
Nováček

Příspěvků: 28


Zobrazit profil
Odpověď #15 kdy: Září 12, 2017, 03:10:36 pm

Už odskoušeno stahnul jsem vše co šlo pohral jsme si s rozlišením i z 16Mbit a 32Mbit kompaktibilitou a nic furt to padá.
Zaznamenáno
Isidur
K2-Testeři
Lord
****
Příspěvků: 975



Zobrazit profil
Odpověď #16 kdy: Září 13, 2017, 10:00:31 am

Udelal bych novou konfiguraci ... smazat nwn.ini a znova nakonfigurovat bud přes nwconfig.exe nebo NDubyaConfig.exe a vynechal bych veškeré doplňky v override adresaři co to udělá ....
NDubyaConfig https://neverwintervault.org/project/nwn1/other/tool/ndubyaconfig
Hru jsem musel rozjet v okně jinak se to hrát nedalo a při vyšším rozlišení hra padala ...
Zaznamenáno
Mortifikator
Nováček

Příspěvků: 28


Zobrazit profil
Odpověď #17 kdy: Září 13, 2017, 02:39:05 pm

díkes odzkouším to, ale divný je že na oastaní serverech co jsem rúzně zkoušel mi hra nezamrzá a nepadá, jen K2 lesy kolem elfí vesnice mi to zamrzne a pak s tou postavou už nelognu takže si myslim že uplně chyba u mě nemusí bejt.  Úsměv
Zaznamenáno
Isidur
K2-Testeři
Lord
****
Příspěvků: 975



Zobrazit profil
Odpověď #18 kdy: Září 13, 2017, 02:55:55 pm

Pak to může bejt použitym Tilesetem lesa a na vině je cep i když sevr běží na 2.3 a mel by obsahovat i předešlé úpravy ne vždy se tak děje mam v NWN cep 1.1 - 2.3 cca 6GB dat  Škleb a zatim to běží ...
Tak je možné že hra žádá texturu a nemuže ji v tý daný verzi najít a krachne to...
Zaznamenáno
Mortifikator
Nováček

Příspěvků: 28


Zobrazit profil
Odpověď #19 kdy: Září 13, 2017, 08:18:45 pm

Isidure kámo, z tebe mluvěj léta zkušeností :-) znovu jsem do hry nasypal ten cep 2.3 a ono se to rozeběhlo, normálka to fungujeeee. :-)  Ted jen potřebuju partáka do party, rozjiždim AAčko od 1 lvlu, chce se někdo přidat at je prča ? :-) :-)
Zaznamenáno
ram
Šampión
**
Příspěvků: 237


Zobrazit profil
Odpověď #20 kdy: Září 14, 2017, 03:38:26 am

Isidure kámo, z tebe mluvěj léta zkušeností :-) znovu jsem do hry nasypal ten cep 2.3 a ono se to rozeběhlo, normálka to fungujeeee. :-)  Ted jen potřebuju partáka do party, rozjiždim AAčko od 1 lvlu, chce se někdo přidat at je prča ? :-) :-)
Juchůůů. Moji postavu/vy potkáš někde kolem Elfí vsi. Dyžtak můžeš napsat i PM, kdy budeš (to je úplně nejlepší). Jsem rád, že se vyřešilo. Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno
Isidur
K2-Testeři
Lord
****
Příspěvků: 975



Zobrazit profil
Odpověď #21 kdy: Září 14, 2017, 02:59:29 pm

Jsem rád ,že se to vyřešilo  Mrknutí taky bych byl rád kdyby někdo kouknul na ty postihy exp u postav ,bude to asi na Neusovi koukout asi na "kůži postavy" kam se ukladaj data předpokládam ,zda tam nenajde něco co tam být nemá  Mrknutí
Zaznamenáno
Mortifikator
Nováček

Příspěvků: 28


Zobrazit profil
Odpověď #22 kdy: Září 14, 2017, 05:41:51 pm

Rame od zítřka bych měl tak nějak i celej víkend hrát, mam tam postavu Rechra tak se tam nějak sejdem, dnes už to nedám :-)
Zaznamenáno
ram
Šampión
**
Příspěvků: 237


Zobrazit profil
Odpověď #23 kdy: Září 14, 2017, 05:58:53 pm

Okaj Okaj.
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]
  Tisk  
 
Skočit na:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS