Kandelabrie forum
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Skupiny
Kalendář
Přihlásit
Registrovat
Leden 15, 2025, 10:41:28 pm
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Kandelabrie forum
>
Kandelábrie II
>
ŽÁDOSTI A STÍŽNOSTI
>
Pár návrhů
Stran:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
36
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Pár návrhů (Přečteno 219581 krát)
A&N s.r.o.
K2-DM
Král
Oinka oikna oinka why you awake?
Zobrazit profil
Re: Pár návrhů
Odpověď #420 kdy:
Říjen 18, 2009, 11:25:25 am
Bla bla, tak si kupte lepší mašinu děcka, mě se to například neseká
Zaznamenáno
Tichá dívka / Aluvian Ny'ton'iart, Ithil
Ragnarok Wanhalen, Zlato
Shar, Intriky
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #421 kdy:
Říjen 18, 2009, 11:41:07 am
Citace: Geileeen Říjen 18, 2009, 11:25:25 am
Bla bla, tak si kupte lepší mašinu děcka, mě se to například neseká
Tu nejde o mašinu jak spíš o server při guildwarech máš zalagovany server z části hlavně kvuli tomuhle typu sesílání. A pak ještě kvuli tomu kolik lidí npc a placeablu je v jedne lokaci.
Prostě jen navrhuju aby kuzla typu pevný kámen a bouře odplaty,sádlo atd měli grafický efekt uzpusobený tak že na jedné části mapy= ten čtverec na ktere je loakce rozkouskovaná byl zobrazován efekt kouzla jen 1* v případě že tam to kouzlo hodí někdo víckrát takhle se tam ty grafické efekty objevují všechny a hned to lagne.
Poslední změna: Říjen 18, 2009, 11:45:51 am od Tadomekaari
Zaznamenáno
Glognar Jnory Romarryg - houževnatý duergaří válečník s dračí krvé
Ceelast Lialacago - chytrá drowí magička zabívající se lovem a nabouráváním myslí.
Arash
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #422 kdy:
Říjen 18, 2009, 01:38:40 pm
Nechci aby jste to brali jako stěžování ale pokud by měli tvůrci čas a chut mohli by předět některé lokace na jiné méně náročné tilesety.
Například lokace arén - tam kde jsou bitky tam by měli být lokace co nejčistší a v co nejjednodušším tilesetu. Bohužel třeba větrovská aréna je pravý opak, mě se zdá že je to jeden z nejnáročnějších tilesetů co jsem viděl.
Zaznamenáno
Sbohem přátelé...
Twinkee
K2-Oligarchove
Král
Nevím, která bije, ale dost to bolí.
Zobrazit profil
Odpověď #423 kdy:
Říjen 18, 2009, 01:44:02 pm
Jo ale jen diky tomu ze tam hraci umistili ty blby magicky svetla,laviccky a tak.. to sami se zatarasama vsude,uplne nesmyslny..
Zaznamenáno
I can feel the darkness coming
And I'm afraid of myself
Call my name and I'll come running
'Cause I just need some help
Kathrine
Shi'nvrae DeVir
Orbi
Host
Odpověď #424 kdy:
Říjen 18, 2009, 02:02:23 pm
A kebyze sa pred utokom spusti "bojovy modul", ktory by bol upraveny prave na hromadne boje? Cize bez svetelnych placeblov, inych tilesetov a podobne.
Zaznamenáno
Arash
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #425 kdy:
Říjen 18, 2009, 02:04:59 pm
jasný to to ještě umocnilo.
Ale já beru v potaz tileset - jako modelově ten co ve větrovské areně je šíleně naročný. A to je jen model, pak se podíváš na texturu a to je prostě mazec.
Areny a PVP lokace by měli být standartní lokace nwn s minimem placeablů a grafiky.
A v žádné lokaci by nemělo být víc než 8 zdrojů světla - ta tvorba světel - to je katastrofa sama o sobě. Sice nevím jestli to jsou světla statická nebo dynamická ale i kdyby byli statická tak je to záběr.
Zaznamenáno
Sbohem přátelé...
Arash
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #426 kdy:
Říjen 18, 2009, 02:06:45 pm
Citace: Orbi Říjen 18, 2009, 02:02:23 pm
A kebyze sa pred utokom spusti "bojovy modul", ktory by bol upraveny prave na hromadne boje? Cize bez svetelnych placeblov, inych tilesetov a podobne.
Bez světel ano. Ale tilesety nemůžeš jen tak změnit protože některé se dají využít v obraně.
Já jsem spíš pro vyřazení světel a efektů kouzel na bitky.
Zaznamenáno
Sbohem přátelé...
Ludekk
K2-Testeři
Král
Zobrazit profil
Odpověď #427 kdy:
Říjen 18, 2009, 02:15:09 pm
Já mám ten pocit, že ty problémy opravdu částečně způsobují vaše slabé mašiny a mizerné i-net připojení. Při útoku na Kráter jsem nezaznamenal jediný významnější lag.
Zaznamenáno
Lukara
Nefastus
"Štíhlá žena"
Mrtví či ztracení: Vesper, Ascal, Smil Hvězdokuk,
Belisar El Ashally
- nad hrobem se tyčí rezavý meč
Cendaa
Lord
3w.0v0cna.cz
Zobrazit profil
Odpověď #428 kdy:
Říjen 18, 2009, 02:16:08 pm
Co má největší vliv na lagy. Vizualizace, nebo počet, nebo pohyb v lokaci, nebo co? Je to měřitelné?
Zaznamenáno
K2 -
LEGEN
wait for it
DARY
Cendaa
Lord
3w.0v0cna.cz
Zobrazit profil
Odpověď #429 kdy:
Říjen 18, 2009, 02:21:27 pm
Citace: Ludekk Říjen 18, 2009, 02:15:09 pm
Já mám ten pocit, že ty problémy opravdu částečně způsobují vaše slabé mašiny a mizerné i-net připojení. Při útoku na Kráter jsem nezaznamenal jediný významnější lag.
co je slabá mašina pro hru z roku 2002? co server? stačí odpovídat na dotazy slabých PC mašin?
Zaznamenáno
K2 -
LEGEN
wait for it
DARY
MinoDL
GUILD-Tovaryšstvo
Lord
Zobrazit profil
Odpověď #430 kdy:
Říjen 18, 2009, 02:26:32 pm
na lagy ma viac veci vplyv a to nezalize iba na tebe aky mas stroj a net aby to nelagovalo ale na servery,na jeho pripojeny, kolko uzlov je medzi vami, aku maju medzi sebou rychlost, ci nie je niektory viac vytazene, a este by sa nieco naslo mozno
Zaznamenáno
Kler T - chlapik iba s jednym cielom
Mino DurLomion - potulny bojovnik
Padli hrdinove - Aldaron Laiqua - elfi druid, Mino El Ashally, maristen tvroskala, nech im je zem lahka.
Ludekk
K2-Testeři
Král
Zobrazit profil
Odpověď #431 kdy:
Říjen 18, 2009, 02:30:54 pm
Já si myslím, že důležitý je i výkon grafiky. NWN jsem snad ještě nehrál jinak než na max detaily. Dříve se mi třeba stávalo, že se mi kousal obraz při vstupu do lokace s hodně vitrínami. Od té doby jsem ale několikrát updatoval ovladače (jak grafiku tak direct x) a teď se mi to neděje. Připojení mám furt stejné.
Já nevím, proč se dějí ty lagy v boji, ale jak jsem už psal, teď v Kráteru jsem žádné neměl. Je snad někdo, kdo měl?
Zaznamenáno
Lukara
Nefastus
"Štíhlá žena"
Mrtví či ztracení: Vesper, Ascal, Smil Hvězdokuk,
Belisar El Ashally
- nad hrobem se tyčí rezavý meč
Orbi
Host
Odpověď #432 kdy:
Říjen 18, 2009, 02:59:55 pm
ono asi nwn dava prilis velke bremeno vypoctov na CPU, a asi i niektorych grafickych
Zaznamenáno
Tadomekaari
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #433 kdy:
Říjen 18, 2009, 03:11:37 pm
Citace: Ludekk Říjen 18, 2009, 02:30:54 pm
Já si myslím, že důležitý je i výkon grafiky. NWN jsem snad ještě nehrál jinak než na max detaily. Dříve se mi třeba stávalo, že se mi kousal obraz při vstupu do lokace s hodně vitrínami. Od té doby jsem ale několikrát updatoval ovladače (jak grafiku tak direct x) a teď se mi to neděje. Připojení mám furt stejné.
Já nevím, proč se dějí ty lagy v boji, ale jak jsem už psal, teď v Kráteru jsem žádné neměl. Je snad někdo, kdo měl?
Jestli jsi neměl ty tak to je fakt zvláštní protože my jsme je měli už i v podtemnu jsme v těch lagách sotva došli před větrov a pak spadl server uplně. Při utoku na větrov co byl cca před víc jak měsícem jsem takly lagy neměl dokud jsme nevešel do loakce kde se bojovalo a to dávám za vinu právě bouřím odpalty a podobným kouzlům bylo jich tam nasázeno strašně moc osobně dostanu v těhle kuzlech vždycky lag.
Zaznamenáno
Glognar Jnory Romarryg - houževnatý duergaří válečník s dračí krvé
Ceelast Lialacago - chytrá drowí magička zabívající se lovem a nabouráváním myslí.
A&N s.r.o.
K2-DM
Král
Oinka oikna oinka why you awake?
Zobrazit profil
Odpověď #434 kdy:
Říjen 18, 2009, 03:43:20 pm
Utok na kráter byl naprosto v poho co se lagu týká. Až do pádu nic.
Zaznamenáno
Tichá dívka / Aluvian Ny'ton'iart, Ithil
Ragnarok Wanhalen, Zlato
Shar, Intriky
Stran:
1
...
27
28
[
29
]