Si dlhorocny a skuseny hrac. Ake zmeny by si uvital a co by si rad zo servera odstranil?
Nehodlám plýtvat společným časem - prozatím tu jen tlacháme mezi sebou .
Vše je o přístupu a komunikaci oběma směry a nikde jsem nezaregistroval reakci na jaký - koli podnět ,typu přikl : ano to se nám líbí , děláme či budeme na tom dělat ,či ne s tím „ neotravuj „je to blbost , či nelze technicky provést ..
Netvrdím ,že vše ( komunikaci s PC ) má zajišťovat neus ,od toho má zbytek týmu ,ale co jsem vysledoval nikdo, krom něj ,zásah provést nemůže …
Rada ,nápad ,postřeh nic nestojí ,leč měl bych s ní „nějak“ naložit .Když to nedělám ,za čas další nedostanu a hráči prostě odejdou ,či ,až na vyjímky, mlčí .
Tak že, až bude jistota ,že se tím někdo vážně bude zabývat ( připomínkami ,postřehy,stížnostmi ,nápady ) možná to sepíši a věř ,že toho není málo .
Jako namátkový příklad ,je včerejší „čekací“ večer v Kráterské hospodě .Potřeboval jsem lektvar zapomnění a zahájil čekání od 20 h serverového času .Za tu dobu ( do 6 h ,kdy došel obchodník ) došli jako henčmeni 1* elf a 5* mnich ,trpaslík ani jeden – ti asi odešli s Tasharou (mimochodem šalamounsky pořešená stížnost - vlk se nažrala koza zůstala celá ) a jejich spolkem .
Tak že jsem si vyslechl ,aniž bych chtěl 5* povídání o nicotě .Bezvadný ,mít tam nějakou akci, byl bych radostí bez sebe,jak mi spamuje text…
Když konečně , dovalil obchodník ( asi lítá i po zavřených hospodách – důvod ?? ),další překvapení .Cena lektvaru je cca 30 k (asi jak u koho, což je asi v pohodě ) . Proč ,ale není cena rozdílná ,či na konkrétní počet bodů ( příklad 0 – 50 bodu 5 k , 50 – 100 - 10k atd .) .Takto zaplatíš 30 k ač chceš zapomenout 1 bod ,či 500 bodů .Proč
Další věc .Proč má jen jeden lektvar na restart a ceny ostatního zboží , dost našponované ? Asi proto ,aby tam PC musel čekat více dní a řádně si tu hru „užil“ .
Přijde mi to tu jak čekárna na banány v roce 1970 ,či úmysl hráče řádně otrávit a vyhnat jinam .Když běželi časové EX ,byl to důvod jakým čekání odůvodnit ,ale teď už chybí argument . PC se převážně logne na 2 – 3 hoďky denně ,dle mého soudu ,a chce bavit ,nikoli čekat jak „jelito“ na cokoli .
Nikdo není bez chyb a ne vše se povede na poprvé a bez doladění ,na to je NWN dost složitá hra ,ale měl bych chtít je odstranit .Je li na všechny neus sám ,z jakých koli důvodů , pak to nevěstí nic dobrého a dle toho to vypadá .