Ahoj, nevěděl jsem, kam dát nějaké novinky z Elfí vsi, kterou jsem provedl.
Chci zde napsat pár věcí, které jsem trošku upravil a hodlal bych je změnit, ale bez pomoci DM, možná WB to prostě nepůjde, ale o tom jindy.
Jak jistě víte po dlouhé době se pár hráčů vrátilo a já teda nebudu vyjímkou a zkusím opět podpořit herní zážitek na serveru, který byl pro mě v mém herním životě klíčovým.
Je teda zajímavá část toho, že i po tom všem K2 stále jede a celkem je stále svěží, jak v minulosti.
Oprášil jsem pár věcí ve vsi například:
- Možná si budete moci všimnout, že teď ve shromaždišti ve skříňkách už nebudou poházeny materiály atd, nechápu, proč se do skříní dávali plány, tucty a tucty plánů zabírající místo.
Tyhle věci jsem vyházel do koše plány jsou levné a je jich neomezené množství, takže za mě no problemo.
Ohledně drahých kamenů, rudy, provázků a dalších zásob, ne neprodal jsem je do vlastní kapsy, ale udělal jsem pořádek v komnatách Elfí vesnice, bude to chtít na pomoc DMko, aby jsme přejmenovali bedny a trošku upravili, ale věci jsem roztřídil podle sebe a značení truhel.
- Chci také začít dělat zbraně, nástroje a později i další řemesla, ale dokud se neopraví "bugy" takz. duplikování věcí do nesprávných vitrín i přes to, že to koupíte, tak to bude budit dojem, že je něco špatně.. Opět zde potřebuji asistenci DMek.
- Ohledně ponků atd. nevím na čem se nejlépe začíná s rychlým, ale svěžím a lepšími dovednostními skupinami na craftu.. (3), nebo (2) nebo (1) zkrátka zkusím do všech těchle ponků a nářadí doplnit jejich nástroje pro lepší zvládání craftu pro budoucnost.
- Plánoval bych i nějakou výpravu na materiály, ale sám to nezvládnu, je to do budoucna, ale nevím zda tu bude někdo hrát, ale ať víte, že se tam budu objevovat.
To by bylo vše, ještě jednou hezké svátky a nový rok.
Cya